Drama : Kampung People 2 episod 6

Wednesday, September 30, 2020

Kampung People 2 episod 6 | Bekas driver Razif kena tangkap dengan geng cengkih manis. Mereka tanya kat mana Razif tanam semua duit tu. "Sumpah aku tak tahu!", kata bekas driver Razif.

Berkeras dia nafikan yang dia tak tahu dan suruh geng cengkih manis cari bekas driver Razif sebelum dia. Tapi bekas driver sebelum dia tu dah kena bunuh. Siapa yang bunuh? Geng cengkih manis.

Drama : Kampung People 2 episod 6
sumber : TV3 Drama sangat

Bang! Satu das tembakan dilepaskan.

                    Kampung People 2 full episod


Kemudian scene di rumah Mona
Razif baca berita online di handphone dan bertanya kepada Mona "Ingat tak driver kita Pak Joko?". Mona punyalah teruja dan menyangka Razif nak ambil semula Pak Joko bekerja dengan mereka.

Sangkaan Mona meleset sama sekali.

Razif tunjukkan berita kematian Pak Joko pada Mona. Dijumpai mati dengan kesan tembakan.

Marilah kita sambung tonton online Kampung People 2 Episod 6.

10 comments

  1. Iskh.. belum berkesempatan lagi nak tonton drama ni.
    Asyik balik kerja lambat je huhuhu

    ReplyDelete
  2. adik akak suka betul layan kampung people, akak cuba layan drama ni masa mula2 season 2 tu... tapi akak tak boleh masukla dengan pelat english anak dia tu yang terlalu over... jadi akak giveup untuk layan drama ni hahahah...

    orang dah tua gini lah dik oi...

    ReplyDelete
  3. ada elemen suspen juga.. kesian pak joko

    ReplyDelete
  4. Time PKPDB ni sempatlah layan episod demi episod heheeee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..okaylah kan kak, isi masa yang ada. taklah bosan.

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.