Drama : Kampung People 2 episod 5

Saturday, September 26, 2020

Kampung People 2 episod 5 | Ingatkan salah tengok cerita. Lahhh rupanya intro Episod 5 ni cerita Laut, I miss you adaptasi Novel yang yummy suka baca. Salt Bae berlakon jadi Hero dalam drama tu.

Beriya TP, Tok Imam, Mail, Norbik tengok cerita Laut, I miss you kat kedai lempeng tu. Disuruhnya Badrul Bisu pegang antena sebab nak dapatkan siaran gambar yang terang. 

Drama : Kampung People 2 episod 5
sumber : TV3 Drama sangat



Sampai masuk ke dalam sungai Badrul bisu, baru lah terang siaran Drama tu. Kesian Badrul!

Tiba-tiba pula Tok Imam ada ilmu lain. Silat lintah. Masing-masing kagum dengan ilmu silat lintah Tok Imam, semua nak belajar. Paling lawak bab belajar jurusan silat lintah tu. 

Haaa..jom sambung tengok Episod 5. 

4 comments

  1. Tak sempat lagi nak menonton drama nie...

    ReplyDelete
  2. iena baru tengok yg episod 1 je..pastu tak tengok sebab sibuk..nanti nak marathon tengok :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok marathon senang. sekali habis. lagipun tinggal berapa episod je lagi ni

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.