Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Drama : Kampung People 2 episod 3

Kampung People 2 episod 3 | Razif dan keluarga selamat sampai di Kampung Sinaran Baru. Dalam episod 2 Yummy dan Mona dah tahu yang Razif dan Lailer menipu mereka untuk tinggal di kampung.

Yummy dan Mona berpakat untuk kena kan Razif dan Lailer. Mona telah mengupah pengupah pengawal untuk berkawal di rumah. Nak keluar masuk rumah pun sikit punya susah.
Drama : Kampung People 2 episod 3
sumber : TV3 Drama sangat


                    Kampung People 2 full episod  

Ni apasal banyak sangat kunci ni? Soal Razif.

Ahaks...Safety first! Balas Mona.

“Too many kunci mommy”, kata Lailer.

Stress Razif dan Lailer dibuatnya dengan perangai Mona. Meriah pintu dengan selak dan mangga. 

“Kunci dimana mana” Kata Mona.

Tambah stress lagi Razif dan Lailer bila yummy suruh mereka pakai bullet proof vase sebelum keluar rumah demi keselamatan mereka. Dalam van, Razif dan Lailer berhasrat nak beritahu Mona perkara sebenar.

Post a Comment

11 Comments

  1. tgk yg epsd 1 je haritu.pastu lupa dah nk tgk..huhu
    singgah sini sambil klik2 dana blog..tq :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ada masa boleh layan online anytime.
      Terima kasih :)

      Delete
  2. Benda yang tak tahu sampai sekarang dari episode 1 kenapa kena lari duduk di Kampung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena lari duduk kampung sebab nyawa mereka terancam. Kena tengok episod first kampung people musim 1 baru faham kenapa :)

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.