Fridge Magnet Korea

Thursday, December 04, 2014

Suka betul dapat Fridge Magnet dari Korea. Tak dapat pergi Korea dapat ole ole dari Korea pun dah cukup bagus kan. Fridge Magnet adalah pilihan yang tepat untuk dibeli kalau bercuti sebagai sourvenir. Sebabnya ada identiti negara/negeri tempat yang kita bercuti tu sebagai kenangan.

Comel Fridge Magnet korea ni dengan imej HANBOK (pakaian tradisional korea) dan tulisan I ♥ Korea tu. Memang Fiza suka sangat. Dahlah memang suka Korea kan.


Terus letak kat Fridge Magnet..Dah bertambah koleksi magnet cuti cuti Kat freezer. Ada sesiapa nak tambahkan lagi?

Fridge Magnet blogger Fiza asingkan khas dekat blackboard. Ada yang nak menambah juga ke? hihi..

Thanks kawan hubby yang bagi fridge magnet Korea yang comel tu dan juga pada mereka yang sudi bagi fridge magnet kat Fiza. Misi menambah koleksi Fridge Magnet diteruskan ^__^

19 comments

  1. Comelnyaaa...kt korea mmg byk benda comel kan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..kalau pergi sana lagilah shopping barang cecomel ni

      Delete
  2. Byknya, lya punya koleksi fridge magnet msh sikit je

    ReplyDelete
  3. wahh byk nye.. oww fiza suka kumpul ni eyh.. klw diba ada g mna2 diba igt fiza.. diba belikan fiza.. cntik2 sume nyee

    ReplyDelete
  4. Korea memang best kak.. Hehehe.. Yang dah pergi pun rasa nak pergi lagi, dan lagi..
    Selamat meneruskan misi menambah fridge magnet kak fiza,

    ReplyDelete
  5. Bertambah koleksi, comel FM korea. Azwar pun suka lekatkan dekat peti sejuk :)

    ReplyDelete
  6. Comel la FM tu ..Sama ngan Kak Lya punya ..Kat rumah ada satu hehehe ..Kiutt jer kimono tu ..

    ReplyDelete
  7. shida pun ade satu..adik ipar husben bg masa dia melancong ke korea tahun lepas 2019 :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.