Header Ads

Latest Update
recent

Mengerjakan Umrah

Alhamdulillah...Syukur ke hadrat Ilahi dengan izin-Nya dapat jugak mak abah menjadi tetamu Allah menunaikan ibadah Umrah. Mengerjakan Umrah bersama dengan saudara mara dari #warisankutik iaitu warisan sebelah mak menggunakan perkhidmatan umrah Zaheen.

Buat pertama kalinya mak abah naik flight dan pergi tempat jauh memang merisaukan tapi ada saudara mara bersama bolehlah jaga jaga mak abah kat sana nanti.


Tak semua abang dan kakak ada, tak dapat bersama hantar mak abah atas urusan kerja. 

Semoga mak abah diberi kesihatan yang baik untuk menunaikan umrah. Semoga Allah melindungi mak abah di sana dan Semoga selamat pergi dan balik.



Sebak oii bila tengok mak abah pergi..Nak nangis tapi tahan je boleh? Nangis dalam hati..

Flight pukul 3:15 delayed pukul 3:28

Dari bertolak sampailah mak sampai sana asyik tengok ni je. Alhamdulillah selamat mendarat di Jeddah.


Baru sehari dah Rindu =__='. 

Ramai yang menunaikan ibadah umrah kali ni. Moga semuanya berjalan dengan baik. Selamat dan segala urusan dipermudahkan.Aminnn... Moga satu hari ada rezeki menjadi tetamu Allah juga.  Dan moga mak abah ada rezeki menunaikan haji pulak..InshaAllah...


14 comments:

  1. Semoga mak abah Fiza selamat pergi selamat balik. :)

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan segala urusan mak ayah sis :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum fiza, alhamdullilah. semoga memperolehi umrah yang mabrur.. amin. tak sabar tunggu giliran kita kan.. semoga dipermudahkan segalanya...

    ReplyDelete
  4. semoga dpermudahkan segalanya..aamiin

    ReplyDelete
  5. Semoga selamat pergi dan selamat balik. amin.

    ReplyDelete
  6. Semoga kita jugak dapat pergi ke sana nanti InsyaAllah..

    ReplyDelete
  7. Insya Allah...semoga di permudahkan semuanya...
    doakan yang terbaik buat mereka...
    amin

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..semoga selamat pegi dan balik

    ReplyDelete
  9. i'allah, dlu pun mak timm g haji..mmg org sna jga org tua kita dgn elok..mlysia kan antra negara yg thorbaik bab pengurusan umrah dan haji..

    ReplyDelete
  10. semoga selamat balik dan pulang.. permudahkan segala2 nye

    ReplyDelete
  11. Allah.. Seronoknya kalau dpt hntr mak ayh ke tnah suci Allah tu kan.. Moga mak abh sy juga merasa jejak kn kaki ke sana 1 hri nti.
    Amin

    ReplyDelete
  12. Semoga dipermudahkan segala urusan.. Bestnya kalau dapat buat umrah di usia muda.. :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.