Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Lasagna Sedap Dari D'Niena Kitchen

Terliur pepagi tengok gambar Lasagna Sedap Dari D'Niena Kitchen ni. Ini kali kedua beli sebab masa pertama kali beli tu memang rasa sedap sangat! Makan sikit sikit sebab sayang nak habiskan. Sampai licin bekas dikerjakan. Siapa yang tak terliur bila tengok gambar lasagna ni kan.


Memang betul apa di kata"Sekali cuba pasti nak lagi". Sebelum ni Fiza order by Whatsapp je dan delivery sampai ke depan rumah dengan FREE delivery tau. Memang terbaik service dari D'Niena Kitchen ni. 

Kali kedua Fiza beli terus dekat Booth D Niena Kitchen kat Mydin Seremban2. Tapi booth ni untuk dua hari last weekend je la. So memandangkan memang nak ke Mydin beli barang bolehlah singgah beli dan jumpa Owner D Niena Kitchen sekali kan. Jangan kecewa kalau tak dapat pergi beli kat booth, macam biasa boleh order untuk delivery.

Ini Packaging Lasagna. Dalam aluminium foil container. So boleh panaskan kalau lasagna kurang panas atau sejuk. Siap sekali dengan sudu. Senang nak makan terus..hehehe


Isi dalamnya hampir penuh cukup rasa cukup segalanya. Suapan pertama mesti buat korang rasa nak cakap sedap je setiap kali suapan. Seriously sangat sedap dan Fiza rasa sangat berbaloi dengan harga dan rasa. Cukup cheese, cukup inti, cukup rasa masam, cukup rasa manis, cukup segalanya. Marvellous lah!


Setiap kali beli mesti licin macam ni ha.


Inilah dia owner D'Niena Kitchen

Ehem..untuk orang seremban, silalah order untuk rasainya kesedapan Lasagna Dari D'Niena Kitchen ni. Selain Lasagna(RM12) ada juga Baked Meat Ball (RM10) , Baked Rice (RM10) dan juga Chicken Chop(RM12). Harga sangat berpatutan dan puas hati dengan rasa. Jom Order!

Delivery hour
Lunch : 12:30pm-3:30pm
Dinner : 8:00pm-10:00pm

Facebook : www.facebook.com/shahizatul.ainah
Instagram : instagram.com/shahizatulainah
Whatsapp : 0137119849


Post a Comment

24 Comments

  1. wah..terliur akak tengok..sedapnya..akak memang penggemar lasagna.best la sebab ada delivery jugak..

    ReplyDelete
  2. Bagusnya boleh hantar lagi
    Kalau di JB ni ada kakak pun nak order.
    Nampak sedap tu:)

    ReplyDelete
  3. masyaAllah.. ini boleh menyebabkan kegemukan berganda.. arghh lupakan diet!!^^
    nakkkk!!!

    ReplyDelete
  4. Nampak sedap la Fiza...Yummy yummy tetiba pulak Kak Lya rasa lapar nie...

    ReplyDelete
  5. Harga RM12 takde la mahal sangat ..Boleh la cuba nanti hehehe

    ReplyDelete
  6. Alahai trngidam plak nak mkn, nak buat x reti hihi

    ReplyDelete
  7. Harga pun brpatutan..ada delivery plak tu.bestnya

    ReplyDelete
  8. area rembau delivery x? hihi.. dekat dh dengan seremban.. boleh la rase.. nampak sedap..

    ReplyDelete
  9. Baru je buat lasagna semalam..hehe

    ReplyDelete
  10. Baru je buat lasagna semalam..hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.