IKEA Family

Thursday, December 18, 2014

Lepas hantar mak abah semalam terus berdesup ke IKEA. Dah macam tempat wajib pergi pulak kalau dah ke KL tu. Misi mencari apa pulak kali ni? Misi mendeco rumah sentiasa berterusan. Nak meminimakan ruang yang ada dengan barang IKEA yang flexible, exclusive, simple dan berquality. Almaklumlah rumah tak berapa nak besar so bila ruang terhad, kenalah guna something yang betul² fit.

Semalam beli barang tak banyak harga masih lebih kurang sebelum ni. Ehem, ada beli hadiah untuk top komentator November dan December juga. Baru sempat nak beli hadiah untuk Top Komentator November dan December dah get ready je la nanti.

Apa hadiahnya? Ada dalam plastik kuning tu...Tak nampak kan. ni namanya hadiah misteri. hehehe


Sampai rumah semalam ada surat dalam peti surat. Tengok² baru sampai kad IKEA Family ni. Selama ni guna temporary kad je. Cantik design kad ni. Lepas ni guna yang ini je la.


Asyik share barang je kan, decorationnya mana? Ada yang komen nak tengok katanya, Fiza tak sempat nak buat entry tapi setakat ni ada la jugak post kat instagram..Nak tengok kenalah follow instagram Fiza ye.

instagram.com/azhafizah.mdnor


Nak deco deco rumah carilah IKEA..cewahh..gitu cuma susah bila IKEA ni takde cawangan kan..huhu =__='

19 comments

  1. dah tengok semalam..dan2 akak tunjuk kat somi..somi kata.."benda ni Mikhail tepis sekali je ..habis!" hahhaha.

    ReplyDelete
  2. assalamualaiakum azha...bestkan kalau IKEA tu ada di Johor mmg rajinlah kami yg di selatan ni pi ke IKEA....

    ReplyDelete
  3. Suka bab2 deko2 ni tapi IKEA takde lakat sini ..kenapa la tak buat banyak cawangan ..Adoii

    ReplyDelete
  4. seronok tengok barang kat IKEA yang cantik2 tapi xpernah ada peluang g shopping sana...
    kenapalah xde IKEA kat Ipoh ni???huhuhu

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah..blogspot.com

    ReplyDelete
  5. kita pun dah ada kad ikea family tu lepas ni makin ligat laaa heheheh

    ReplyDelete
  6. timm jeles! wuwu..npe la ikea xde kat penang..huhu..

    ReplyDelete
  7. fiza suka g ikea kan... klw ada uma sdri best la hias2 uma ni.. hehe

    ReplyDelete
  8. Teringin nak ke ikea. Entah bila la akn terjejak kki ke sana..

    ReplyDelete
  9. Nnti fiza share la juga hasil decoration dgn brng2 yng dibeli di ikea ye.. Mna thu blh mndatangkan ilham ke.. Hehe

    ReplyDelete
  10. Kena terjah instagram kak Fizalah macam ni, tak perasan kak Fiza ada masukkan.. hehe xD

    ReplyDelete
  11. shida pun bercadang nk ke ikea lg..pi hat batu kawan..ade beberpa brg shida nk grab!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.