Sarapan Dengan Roti Gandum Bakar dan Mushroom Soup

Tuesday, March 04, 2014

Hari ni buat Sarapan simple je. Sarapan Dengan Roti Gandum Bakar dan Mushroom Soup ditambah dengan teh panas lychee rose. Memang sedap! Lagi² sarapan berdua husband and wife kan. Roti gandum rupanya lagi sedap di bakar, disapu butter dan baru bakar.

Mushroom soup by vono dan teh lychee with rose from brand songket. Completed our breakfast! Idea yang ringkas untuk breakfast dan mudah sesuai untuk mereka yang tak cukup masa nak buat heavy breakfast. heee
Hopefully menu ni dapat membantu mereka yang takde idea nak buat breakfast ape setiap hari.Bolehlah tambah menu ni pulak.^__^

16 comments

  1. pagi nie k.eza goreng nasik, tumbok sket cili api, goreng campor dgn ikan bilis sket...utk shuben & anak dara, goreng ikan kembong sorg sekor...utk lunch kang dah siap msk ayam msk kicap...hehehehe..

    ReplyDelete
  2. sekadar buat mee hoon goreng pagi nie...tapaukan husband sekali...good morning fiza..

    ReplyDelete
  3. yum3..satu lagi roti gandum sedap kalau buat topping mcm kuah pizza tu, letak chessdale..pastu bakar..mmg peh~

    ReplyDelete
  4. wow..
    blog nampak lain la...
    nampak lebih dewasa..
    heheheh

    ReplyDelete
  5. aritu mak ada bekalkan daging masak kicap yang dah dipanaskan smpai kering..hihi..so, Ayesha buat makan dengan roti..buat macam sandwich..tambah salad..tu pun dh kenyang..anyway, cantik rupa baru blog ni..baru hari ni berkesempatan singgah sini..

    ReplyDelete
  6. wah blog fiza dah bertukar wajah, lebih kemas dan cantik... mushroom soup tu favourite akak tu...

    ReplyDelete
  7. dapnya sup tu... rumah baru ek? ingat salah masuk umah tadi...hhee

    ReplyDelete
  8. mushroom soup, makan dgn apa pun sedap.. hehhe

    ReplyDelete
  9. great idea Fiza..
    at least boleh jg akak buat bfast utk anak2 akak.. :)

    ReplyDelete
  10. aikk, dah lain rupanya.. ingtkan salah blog tadi..hehhe

    ReplyDelete
  11. suka sangat mushroom soup. kalau dapat dua tiga mangkuk memang syoq.

    saya suka bakar roti lepas tu sapu jem

    ReplyDelete
  12. simple yet sedap. mushroom soup vono mmg sedap.fav jugak ;)

    ReplyDelete
  13. wahh fav mushroom soup mkn pula dgn tersyg...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.