CLINICELL Oral Skincare terbaik

Thursday, March 06, 2014

Before Consume Clinicell

CLINICELL Oral Skincare terbaik yang pernah Fiza cuba setakat ini. CLINICELL Oral Skincare merupakan satu produk anti penuaan terbaik  hasil daripada sebuah formulasi termaju menggunakan ekstraks sumber semulajadi yang berkualiti tinggi dan salah satu molekul Anti Aging yang terhebat. Mengandungi Hydrolyzed Kolagen, AstaREAL P2AF Astaxanthin, Ceri Acerolla, 13 Vitamin dan 11 Mineral yang diperlukan oleh badan kita. CLINICELL Oral Skincare memberikan kesan positive setelah 15 hari mencubanya.

CLINICELL Oral Skincare salah satu produk yang makin dikenali merupakan produk all in one dalam 1 sachet yang memudahkan pengambilan untuk pengguna yang mementingkan kecantikan dan kesihatan dari segi luaran dan dalaman.Tak hairanlah kalau hasilnya sangat bagus.Baru lah seimbang kecantikan luar dan dalam.Pengambilannya pun sangat mudah.

JADUAL PENGGUNAAN 
Produk ini disyorkan di ambil 1 paket sebelum waktu tidur. Ia perlu di amalkan setiap hari kerana proses penuaan dan degeneratif adalah berterusan. Kesan yang akan di perolehi oleh setiap orang juga berbeza. Ini adalah kerana setiap orang mempunyai kadar metabolisma, berat badan, warna kulit dan gaya hidup yang berbeza.Yang penting rasa oren segar yang sedap! cukup rasa.
Pengambilan clinicell

Selepas pengambilan selama 15 Hari menghabiskan 1 kotak Clinicell iaitu 15 sachets Fiza suka dengan perubahan :
1. Kulit segar dan lembap.
2. Kulit jadi lebih licin.
3. Kulit jadi lebih lembut
4. Kulit semakin anjal
5. Kesan parut jerawat semakin pudar
6. Pori² mula mengecil.
7. Memberikan tenaga sepanjang hari
8. Kulit kurang berminyak
9.Kulit lebih cerah

Suka sangat dengan hasil pengambilan clinicell selama 15 hari ni. Perubahan yang sangat bagus! Hari² excited tengok cermin. Tak perlulah nak make up sangat lepas ni tutup segala spot kat muka. CLINICELL Oral Skincare terbaik hasil dari bahan aktif semulajadi 100%.
Sebelum dan selepas clinicell

CLINICELL Oral Skincare terbaik ini Di formulasikan oleh Ketua Penyelidikan dan Pembangunan Clinicell Mejar (Dr) Nur Haliza Mohamad Najib Bersara MD (UKM) . Menggunakan salah satu bahan aktif anti penuaan dan pemutihan kulit yang terhebat di dunia iaitu AstaREAL P2AF Astaxanthin. Kajian yang di buat menunjukkan ianya :
  • 6000 kali lebih kuat dari Vitamin C¹ 
  • 800 kali lebih kuat dari CoQ10¹ 
  • 550 kali lebih kuat dari Vitamin E² 
  • 75 kali lebih kuat dari Alpha lipoic acid¹ 
  • 40 kali lebih kuat dari Beta Carotene³ 
*Nota : sila rujuk website pengeluar AstaREAL P2AF Astaxanthin untuk keputusan ujian. 

Banyak lagi kelebihan dan khasiat Produk CLINICELL Oral Skincare ni,antaranya :
1. Anti Penuaan 
2. Menggalakkan penghasilan semula kolagen dalam badan 
3. Memutihkan kulit 
4. Meremajakan kuit 
5. Menganjalkan kulit 
6. Melindungi dari sinaran UV 
7. Melembapkan kulit 
8. Mengurangkan kedutan dan garis – garis halus 
9. Mengurangkan jeragat kulit dan jerawat 
10. Menyihatkan badan 
11. Membantu menguatkan rambut 
12. Mengurangkan masalah sakit sendi dan otot 
13. Menguatkan kuku rapuh 
14. Mengeluarkan toksin dalam badan 
15. Membantu mencegah penyakit Kanser dan juga penyakit lain yang berhubung kait dengan sel seperti Parkinson dan Strok 

INFO TAMBAHAN CLINICELL Oral Skincare 
1. Disahkan Halal oleh Jakim 
4. Kilang yang berstatus GMP 
5. Bahan aktif dari sumber semulajadi yang berkualiti tinggi dan di import 
6. Harga yang murah jika dibandingkan dengan produk yang di import kerana kualiti yang setara. 
7. 100% selamat dan tiada kesan sampingan 
8. Kesan Anti Penuaan dan Pemutihan kulit ke seluruh badan kerana pengambilan secara oral ( makan/minum ) 
9. Kadar keberkesanan yang tinggi kerana formulasi yang menggunakan bahan bermutu tinggi dan antara yang terkuat di dunia. 
10. Kadar penyerapan dalam badan yang tinggi 
11. Sesuai untuk semua jenis kulit 
12. Packaging yg menarik dan mode professional 
13. Cara penggunaan yang mudah, hanya larutkan 1 paket di dalam air kemudian diminum pada waktu malam sebelum tidur. 
14.Perisa oren yg sedap / tak rasa seperti ubat 

INFO PRODUK
  • CLINICELL Oral Skincare – Anti Aging & Whitening Essence 
  • 1 kotak mengandungi 15 sachet 
  • Penggunaan 1 sachet 1 hari sebelum waktu tidur 
  • Harga sebenar : WM : RM 120 | EM : RM 130 
Free shaker clinicell

Tak rugi mencuba CLINICELL ni. Berminat untuk mencuba bolehlah membuat pembelian secara online di

website : www.clinicell.com.my 
harga promosi untuk WM RM120 dan EM RM 130 sekotak. 
Shaker akan diberikan secara PERCUMA. Penghantaran adalah percuma untuk WM dan EM 

Berminat untuk menjadi Rakan Niaga Clinicell bolehlah mendaftar di website 
www.clinicell.com.my ataupun menghubungi Hotline 03 - 4161819 

untuk info lebih lanjut atau news update sila like dan follow.
Instagram Clinicell : @clinicell4u 
Facebook Fanpage Clinicell : www.facebook.com/clinicell.cosmeceutical 

10 comments

  1. banyak kelebihannya ye..tak sabar nak cuba jugak..

    ReplyDelete
  2. cantik nya muka dia lepas ambik produk tu..nampak la flawless nye.. :)

    ReplyDelete
  3. semalam gi farmasi kt Festival City area Jalan Gombak..dia bagi sunblock jenama Clinicelle..baru try pakai ni.ehe katanya utk pudarkan scar kat muka.. :)

    ReplyDelete
  4. menarik :)
    http://notamanjaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. next is my turn..ada 9 days to go...x sabar nak habiskan ni....rasanya pun sedap kan?

    ReplyDelete
  6. Best bace testimoni si pinky ni he....
    X lame lg review kite lak..hehe...

    ReplyDelete
  7. i'm going to review this later. hehehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.