Preloved Giveaway by Raydah

Friday, September 18, 2020

Setelah sekian lama tak sertai mana-mana Giveaway, jadi Fiza mulakan dengan Preloved Giveaway by Raydah dulu. Menyahut seruan ajakan Blogger Raydah. 

Lately nampak meriah banyak giveaway yang dianjurkan blogger. Ada kesempatan akan sertai satu persatu. Ayuh, kita memeriahkan lagi giveaway mereka.

Preloved Giveaway by Raydah
Klik image untuk turut serta

Syarat-syarat tak susah hanya perlu follow link social media blogger Raya dan  kalau rajin  silalah berikan sepatah dua kata :


What makes me come back to blog Ray

  • Membalas Kunjungan

Ray seorang blogger yang rajin blogwalking. Setiap kali Ray singgah sini, Fiza pun akan berkunjung ke blog Ray untuk membalas kunjungan. 

  • Penulisan English

Jarang jumpa blogger yang menekankan penulisan in english. So far suka dengan gaya penulisan English Ray. 

  • Blog Yang Kemas Tersusun

Tak dinafikan warna tema blog Ray warna favourite Fiza juga. Susunan layout blog yang kemas dan tulisan mudah dibaca.

  • Perkongsian Yang Bermanfaat

Banyak tips yang Rays kongsikan untuk pembaca. Lately banyak entry tempat makan best dan promosi makanan yang sedap sedap. Ray pun ada share resepi yang menyihatkan.

So, tak rugi datang blog Ray. Kalau Fiza takde masa. Sekali datang tu komen secara pukal terus. Itu style Fiza lah. 

Mana yang belum terjah blog Ray, boleh klik pada image dan join sekali Giveaway Ray ni okay.

Antara hadiah yang bakal dimenangi :

  • Smart Cat Vacuum Cup
  • Sailormoon Phone Case (iPhone 8)
  • Cardcaptor Sakura Airpod Case
  • Sheet Mask (Anjeri and Mirae)
  • Essence Salut Paris Eyeshadow Palette
  • Silky Girl Double Take Mascara
  • Tote & Pouch Bag from Istanbul
  • Sailormoon Bag
  • Jelly Bunny Handbag
  • Metal Straw
  • Camera Strap
  • Perfume
  • Tissue Box Cover

20 comments

  1. Julunhmg-julung kali Fiza sertai peraduan.
    Harap Fiza menang. Boleh tahan hadiah disediakan.

    ReplyDelete
  2. Goodluck! Lama jugak sy x join giveaway..boleh try ni..hehe

    ReplyDelete
  3. Good luck for GA kak. chaiyookk kak. huhu. :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.