Drama : Kampung People 2 episod 5

Saturday, September 26, 2020

Kampung People 2 episod 5 | Ingatkan salah tengok cerita. Lahhh rupanya intro Episod 5 ni cerita Laut, I miss you adaptasi Novel yang yummy suka baca. Salt Bae berlakon jadi Hero dalam drama tu.

Beriya TP, Tok Imam, Mail, Norbik tengok cerita Laut, I miss you kat kedai lempeng tu. Disuruhnya Badrul Bisu pegang antena sebab nak dapatkan siaran gambar yang terang. 

Sampai masuk ke dalam sungai Badrul bisu, baru lah terang siaran Drama tu. Kesian Badrul!

Tiba-tiba pula Tok Imam ada ilmu lain. Silat lintah. Masing-masing kagum dengan ilmu silat lintah Tok Imam, semua nak belajar. Paling lawak bab belajar jurusan silat lintah tu. 

Haaa..jom sambung tengok Episod 5. Klik link bawah ni je

Tonton Online Kampung People 2 Episod 5

Kampung People 2 episod 2

SENARAI PELAKON DRAMA KAMPUNG PEOPLE

  • Elly Mazlein sebagai Mona/ Aminah
  • Rashidi Ishak sebagai Razif/ Abu Bakar
  • Riena Diana sebagai Laila/ Ruziah
  • Hun Haqeem sebagai Jaafar
  • Shah Kimin sebagai Ismail
  • Adibah Noor sebagai Dona
  • Daniella Fazli sebagai Tasha/ Saleha
  • Kamarul Eqifshah sebagai Imran/ Adam
  • Namron sebagai Tuan Shuhaimi
  • Haeriyanto Hassan sebagai Norbik
  • Fizz Fairuz sebagai Ejen Shukri
  • Razak Ahmad sebagai Tok Penghulu
Genre:Funny,Family,Comedy
Slot Lestary, Rabu- Jumaat pukul 9:00 malam.

sumber : iqiy

4 comments

  1. Tak sempat lagi nak menonton drama nie...

    ReplyDelete
  2. iena baru tengok yg episod 1 je..pastu tak tengok sebab sibuk..nanti nak marathon tengok :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok marathon senang. sekali habis. lagipun tinggal berapa episod je lagi ni

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.