Unboxing Lazada Surpri5e Box Bernilai RM400

Tuesday, March 21, 2017

Assalamualaikum/Salam Sejahtera

Amboi amboi amboi. Teruja tengok nilai RM400 bila Lazada email bagitahu yang Fiza antara blogger yang terpilih menerima Lazada Surpri5e Box Lazada. Memang tak sabar sungguh nak tunggu Surpri5e Box sampai. Sebelum ni Fiza pernah dapat Parcel Of Joy dan alhamdulillah ada rezeki kali ni dapat Lazada Surpri5e Box pula.

Minggu lepas #LazadaSurpri5e #LazadaSurpri5eBox jadi trending di media sosial disebabkan ramai blogger yang dapat kotak yang superb best ni. Mana taknya macam-macam barangan ada. Memang sangat-sangat surprise! Pada blogger yang meluahkan rasa kecewa tak dapat tu, jangan kecewa. Rezeki lain ada menanti korang. 

Sebenarnya Fiza dah reveal apa yang ada dalam Lazada Surpri5e Box yang Fiza dapat di instagram. Fiza upload video lagi bagi korang puas hati. Eh, korang pun tak sabar-sabar nak tahu apa yang Fiza dapat kan.

Antara barangan yang Fiza dapat dalam Lazada Surpri5e Box adalah:
  1. Pensonic Personal Blender
  2. Cornell Hair Dryer
  3. Signature Snack- Milo Gula Melaka Cashew Granola
  4. Signature Snack- Salted Vanilla Cashew Crumble
  5. Signature Snack- Cranberry Almond Cruncher
  6. Nestum- Banana Caramel
  7. Omega Plus-Milk with oats
  8. Himalaya Herbal- Nourishing Skin Cream
  9. Kinohitmitsu-Collagen 5300mg with Perilla Seed
  10. A6 Size Notebook Bottle Lazada
  11. Hush Puppies- Home Fragrance (Starry Night)
  12. Hush Puppies Toy
  13. Voucher Photobook
  14. Stickers Lazada

Setiap satu barang tu nanti Fiza akan review satu persatu dalam entri akan datang ye. So korang boleh dapatkan juga di Lazada nanti. Surprise Box kali ni lebih wow dan lebih meriah dari yang sebelum ni. Terima kasih Lazada Malaysia! Suprise Box kali ni sempena ulang tahun Lazada yang ke 5. Dan korang kena siap sedia shopping sakan di Lazada pada 22-24 March 2017 sebab sale kaw kaw sehingga 90%. Fiza pun tak sabar nak tunggu LAZADA BIRTHDAY SALE. Tengah berkira-kira apa yang nak di beli nanti. Boleh jimat lebih sikit berbelanja kalau ada sale ni. Jadilah pengguna yang bijak berbelanja. Cewahhh... Sebelum tu, layan video unboxing kat bawah ni.

Happy Birthday Lazada yang ke-5
Untuk ketahui maklumat lanjut terkini :
website : Lazada.com.my
instagram : @lazada_my
facebook : LazadaMalaysia


With Love, Sihatimerahjambu

6 comments

  1. wahh murah rezeki sis..tahniah yer..ehehhe

    cuma x faham cane blh dapat tu..kene shopping dengan pembelian ada amoun sekian2 ke cane ekk..? sila tunjuk ajar, hakak x paham...ekekek :p

    ReplyDelete
  2. Banyak nya ! mmg bsesuaian dgn nama surprise box ! =D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.