Donut Hipster

Tuesday, December 20, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera

Dah lepas azab sakit gigi sekarang azab sakit lepas cabut gigi pulak. Masa sakit macam ni lah macam-macam makanan nak di makan. Padahal kena makan bubur je sebaiknya kalau nak cepat elok sakit. Kalau tengok facebook tu mesti lagi macam-macam nak di makan. Ye lah masing-masing share makanan mana tak tak terliur.

Baru-baru ni viral kuih keria gula melaka tu kan. Rasanya donut hipster pun bakal viral juga. Spesis kuih yang sama cuma kuih donut ni gebu dari kuih keria. Ternampak donut hipster ni rasa nakkkk je sekarang. Macam-macam perisa ada pulak tu. Tapi kalau orang diet ni confirm tak berminat sebab nampak macam gula kastor tu macam banyak je kan...Kalau Fiza pun tak boleh makan manis sangat.. Tapi kalau dah tengok begini punya banyak, tergoda juga. 


Harga pun masih okay lagilah untuk dibeli. Harga kuih muih pun dah mahal sekarang kan.
Tengok semua ni dah tahu sedap kot. Alahaiii mana nak cari entah. Katanya Donut Hipster ni area Kuala Kangsar. Kalau yang pandai buat sendiri tu, buat je la kan. Cuma pelbagai rasa je.
Kredit foto : 

With Love, Sihatimerahjambu

11 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.