Design Watermark Blogger Eraz Fadli

Wednesday, June 01, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Selamat petang! Kembali update entri artwork untuk update portfolio Azhafizah Network. Tempahan ketiga dari blogger Eraz Fadli dan kali ni tempahan untuk design watermark pula. Tempahan watermark yang di minta bentuk kalau boleh katanya. Fiza ni jenis boleh tak boleh, kena cuba dulu baru tahu boleh ke tidak, sesuai ke tidak.

Daripada maklumat yang diberikan. Fiza susun ikut kesesuaian untuk dipadankan dalam bentuk bulat. Macam biasa nama tu Fiza buat besar sikit dan untuk link blog bold kan supaya nampak lebih jelas bila diletakkan di atas gambar.


Alhamdulillah untuk first draft blogger Eraz setuju dengan design tu cuma ada ubah sikit² je. Untuk watermark ni kebiasaanya Fiza bagi 4 file iaitu hitam, hitam 60% opacity, putih dan putih 60% opacity. Kira berbaloi kan dengan satu harga boleh dapat 4 jenis. Untuk yang berwarna dan ada gambar biasanya Fiza akan bagi dua jenis je iaitu watermark warna asal dan juga yang 60% opacity.

www.erazfadli.com
Terima kasih order!
With Love, Sihatimerahjambu

7 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.