Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Hai June


Hai June! Dah nak masuk setengah tahun untuk tahun 2016 ni. Beberapa hari lagi umat Islam akan menyambut bulan Ramadhan. Bulan 6 antara bulan yang istimewa untuk Fiza sebab birthday husband hujung bulan June.

Bulan June pastinya bulan yang dinanti sebab bulan puasa. Bulan puasa nanti masing-masing mesti sibuk dengan pelbagai aktiviti. Penuhi bulan Ramadhan dengan perkara-perkara yang mendatangkan pahala. Semoga amal kita diberkati dan diterima oleh Allah SWT. Yang belum ganti puasa tu, cepat cepat ganti sementara masih ada masa ni. 

"Semoga bulan June lebih baik dari bulan-bulan sebelumnya"

Post a Comment

6 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.