Cheque Nuffnang April 2016

Tuesday, June 07, 2016


#syukurselalu cheque Nuffnang cashout bulan April hari tu sampai awal pulak kali ni. Bolehlah buat belanja bulan puasa ni. Duit raya kira bulan depan punya cheque.  Kan bagus kalau setiap bulan sampai awal, awal juga dapat masukkan dan clear dalam akaun pun awal. Macam tahu-tahu je sebelum ni ramai blogger komplen dapat cheque lambat kan. 

Harap-harap bulan depan pun dapat awal sebelum raya. Kalau tak, kenalah tunggu lepas raya baru dapat duit raya tu. Rezeki bulan ramadhan dapat cheque awal. Alhamdulillah. Yang mana dah cashout bulan April hari tu dah dapat ke belum? Kalau belum, sabar menunggu ye. Harap sampai dengan selamat ke tangan penerima.


Bulan ni tak pasti dapat cashout ke tidak sebab earnings agak susah nak naik. Semoga kita semua ada rezeki lebih dapat cashout Nuffnang bulan Jun ni. Aaminn...

7 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.