Design Kad Raya Azlinda Alin

Friday, June 10, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera

Okay nak up lagi design kad raya untuk tahun ni. Tempahan sebelum puasa juga ni, design kad raya untuk blogger Azlinda Alin. Untuk design kad raya Kak Alin ni Fiza pilih background putih je dan corak background belakang tu warna gold. Bila buat kad raya warna putih pun menarik juga sebenarnya. Nampak putih suci murni sangat. Sesuai dengan tema raya memohon maaf tu.

Untuk tak nak nampak kosong, selitkan sikit ucapan raya tu supaya nampak lebih menarik. Kalau ditanya tentang design kad raya ni, Fiza lebih suka memilih design yang minimal tak crowded dan nampak lebih exclusive. Alhamdulillah design cepat di terima oleh Kak Alin. Mesti ada beberapa orang blogger yang dah terima kad raya kak Alin ni kan.


Terima kasih order!
www.azlindaalin.com

With Love, Sihatimerahjambu

4 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.