Percutian Yang Mewah di The Shorea Resort, Seremban

Thursday, January 07, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Percutian Yang Mewah di The Shorea Resort, Seremban. Bila dah mewah, makanya kena bajet dulu untuk bercuti kat sini. Bukan saja mewah dengan kos tapi mewah juga dengan permandangan dan suasana yang nyaman dan mendamaikan ni.

http://www.azhafizah.com/

Sekali datang rasa tak nak balik dah. Rasa nak buat rumah kat sini pun ado!
http://www.azhafizah.com/

Terdapat 4 jenis villa yang ada di The Shorea iaitu Villa Bougainvillea, Villa Kemboja dan Villa Halia. Pilih je mana mana Villa yang korang suka. Lain Villa lainlah harganya.

http://www.azhafizah.com/

Pepagi boleh hirup udara segar dengan bunyi bunyian burung dan mata dijamu dengan permandangan yang indah ni. Dok sini mesti rasa malas setiap hari, rasa nak berehat dan bersantai je. Eh dah namanya pun bercuti kan. Haruslah bermalasan di dalam bilik menikmati cuti menghilangkan stress.
http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/


http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

Kalau buat rumah style macam ni pun menarik juga kan. Kalau kat kampung² tu ada tanah untuk dijual ke, boleh buat rumah gini. Ala ala back to nature jugaklah. Tak perlu bercuti cari tempat macam ni. Tapi kalau ada bajet lebih, why not datang bercuti ke The Shorea ni. Nice one!
http://www.azhafizah.com/
Sumber gambar dari carian google
Untuk Maklumat lanjut

www.theshorea.com

With Love, Sihatimerahjambu

13 comments

  1. serius mmg cantik..tp kalau bawak anak2 kecil takut jugak..

    ReplyDelete
  2. kita dah lama target nak ke sini. Insya Allah ada rezeki mana tahu kan! tengah intai2 kalendar ni

    ReplyDelete
  3. Marhaen macam saya ini setakat tengok gambar sajalah. Percutian bajet bolehlah. #LakarHidupSendiri @ www.fauzisabri.com http://www.fauzisabri.com/2016/01/cara-halus-memikat-lelaki-idaman.html

    ReplyDelete
  4. cantiknyeeee...mesto harga pun cantik ni..hehe

    ReplyDelete
  5. canteknya..kalau nak hilangkan stress memang seusai sangat..jauh dari bandar lagi bagus..hehe

    ReplyDelete
  6. cantiknya tempat..mesti best kalau dapat pegi sini

    ReplyDelete
  7. cantiknya.. tak sangka kat Seremban ada percutian cantik macam ni ;)

    ReplyDelete
  8. memang terbaik dari ladang!!!!
    untung badan kalau dapat deco rumah macam tu... (^_^)

    ~Admin : My New Blogger~
    http://munirahmustafar84.blogspot.my

    ReplyDelete
  9. cantik..mcm tak caya kat somban ada tempat percutian secantik ni ;)

    ReplyDelete
  10. wow!!!
    aida ni kawin dgn org seremban, berbangga!!!
    cantik sgt ni! and nyaman...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.