Nikah Pakai Baju Sekolah Pun Boleh

Sunday, January 24, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Pertama kali tengok orang nikah pakai baju sekolah. Pakai baju sekolah pun boleh. Jimat dan simple je. Katanya pakai baju sekolah sebab ikut tema bercinta dari sekolah..gitulah ceritanya. Tak tahu lah cerita sebenarnya.

Sesuatu yang jarang dibuat orang dan tak ramai yang berani nak buat camni. Ye lah kan, pada kita okay je. Tetamu² mesti ada yang sok sek sok sek juga. Apapun respect pada pengantin ni yang buat majlis nikah dengan ringkas.


Sumber gambar dari facebook
Memang tema rare ni. Agak agak lepas ni ada yang buat tak?

With Love, Sihatimerahjambu

5 comments

  1. Yang penting ijab dan qabulnya...tapi memang luar biasa tapi tetap sweet...

    ReplyDelete
  2. wow! seriously, hahahaha~ nice jugak la, muahaha

    ReplyDelete
  3. alaa.. simple nya dorang nikah. tak bazir-bazir ^^ sweet :)

    ReplyDelete
  4. lepas ni sarah nak nikah pakai baju sekolah dengan kain jumaat asramalah hahahah, laki pun pakai sampin jumaat

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.