Mat Luthfi Dah Kahwin. Ada yang Patah Hati ke?

Saturday, January 30, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Tahniah Mat Luthfi dan isteri dah selamat bernikah dan telah menjadi suami isteri yang sah. Tetiba pulak dengar berita gembira ni kan. Peminat Mat Luthfi ada yang patah sayap hati ke? Jangan patah hati sangat, jodoh masing masing.

Bila Mat Luthfi dah kahwin ni, agak agak buat video lagi ke tidak? Mesti ada yang menantikan video Mat Luthfi yang sentiasa memberikan pengajaran tu kan. Apapun kita doakan semoga Mat Luthfi dan isteri berbahagia hingga akhir hayat. Comel pengantin!
http://www.azhafizah.com/

Macam tak percaya Mat Luthfi dah kahwin. Rasa macam baru habis zaman sekolah pulak. Simple je majlis pernikahan mereka dengan busana serba putih. Tahniah sekali lagi buat pengantin baru.
http://www.azhafizah.com/
Sumber gambar dari facebook
With Love, Sihatimerahjambu

2 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.