2

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Kampungstay Desa Murni Temerloh, Pahang berkonsepkan kampung style dan moden style. Suasana kampung yang tenang dan selesa. Ada 2 buah rumah moden dan 4 buah rumah tradisional yang sesuai menempatkan satu family datang bercuti dan menginap di sini. So kalau bercuti ramai ramai satu family tu, nak jimat bolehlah bermalam di sini. Dan sesuai sangat buat event kat sini macam family day, program motivasi dan sebagainya.

Bukan je ada penginapan, tapi ada kemudahan yang lain seperti Spa & Sauna, bekam, wifi, swimming pool, playground dan kawasan parking. Antara aktiviti yang ada di sini seperti melukis batik, memancing dan sebagainya. Menarik kan. Selain merehatkan badan, boleh juga mencuba aktiviti yang menarik kat sini.

Rumah Moden 1
Harga : RM650
RM165/bilik
Kapasiti katil : 8 orang 
Maksimum Kapasiti Rumah : 12 orang



Rumah Moden 2
Harga : RM700 
RM175 / bilik
Kapasiti katil : 16 orang 
Maksimum Kapasiti Rumah : 20 orang


Rumah Tradisional 3
Harga : RM650 
RM130 / bilik
Kapasiti Katil : 10 orang
Maksimum Kapasiti Rumah : 15 orang



Rumah Tradisional 4
Harga : RM450 
RM110 / bilik
Kapasiti Katil : 8 orang
Maksimum Kapasiti Rumah : 12 orang



Rumah Tradisional 5
Harga : RM350 
RM120 / bilik
Kapasiti Katil : 6 orang
Maksimum Kapasiti Rumah : 10 orang



Rumah Tradisional 6
Harga : RM550 
RM120 / bilik
Kapasiti Katil : 10 orang
Maksimum Kapasiti Rumah : 15 orang

Siapa yang nak merasa duduk kampung singgahlah bercuti disini

Lokasi
Kampungstay Desa Murni Temerloh, Pahang
Lot 1674, Jalan Homestay,
Desa Murni Sanggang,
28020 Temerloh, 
Pahang Darul Makmur

Booking
09-284 7949
Amirul - 019-985 9070 (SMS/WhatsApp)

Email
kampungstay@yahoo.com.my

Sumber gambar dan maklumat dari website dan facebook Kampungstay Desa Murni Temerloh, Pahang



JOM JANA PENDAPATAN DALAM USD MELALUI FB DAN IG DENGAN PERKONGSIAN IKLAN
KLIK SINI UNTUK TEMPAH DESIGN

Terima Kasih kerana membaca post Kampungstay Desa Murni Temerloh, Pahang

Post a Comment Blogger

  1. lawa juga ni.nice share akak...akak ! jom support buku serenity syira !

    ReplyDelete

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!

 
Top