Kampungstay Desa Murni Temerloh, Pahang

Wednesday, January 20, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Kampungstay Desa Murni Temerloh, Pahang berkonsepkan kampung style dan moden style. Suasana kampung yang tenang dan selesa. Ada 2 buah rumah moden dan 4 buah rumah tradisional yang sesuai menempatkan satu family datang bercuti dan menginap di sini. So kalau bercuti ramai ramai satu family tu, nak jimat bolehlah bermalam di sini. Dan sesuai sangat buat event kat sini macam family day, program motivasi dan sebagainya.

Bukan je ada penginapan, tapi ada kemudahan yang lain seperti Spa & Sauna, bekam, wifi, swimming pool, playground dan kawasan parking. Antara aktiviti yang ada di sini seperti melukis batik, memancing dan sebagainya. Menarik kan. Selain merehatkan badan, boleh juga mencuba aktiviti yang menarik kat sini.

Rumah Moden 1
Harga : RM650
RM165/bilik
Kapasiti katil : 8 orang 
Maksimum Kapasiti Rumah : 12 orang



Rumah Moden 2
Harga : RM700 
RM175 / bilik
Kapasiti katil : 16 orang 
Maksimum Kapasiti Rumah : 20 orang


Rumah Tradisional 3
Harga : RM650 
RM130 / bilik
Kapasiti Katil : 10 orang
Maksimum Kapasiti Rumah : 15 orang



Rumah Tradisional 4
Harga : RM450 
RM110 / bilik
Kapasiti Katil : 8 orang
Maksimum Kapasiti Rumah : 12 orang



Rumah Tradisional 5
Harga : RM350 
RM120 / bilik
Kapasiti Katil : 6 orang
Maksimum Kapasiti Rumah : 10 orang



Rumah Tradisional 6
Harga : RM550 
RM120 / bilik
Kapasiti Katil : 10 orang
Maksimum Kapasiti Rumah : 15 orang

Siapa yang nak merasa duduk kampung singgahlah bercuti disini

Lokasi
Kampungstay Desa Murni Temerloh, Pahang
Lot 1674, Jalan Homestay,
Desa Murni Sanggang,
28020 Temerloh, 
Pahang Darul Makmur

Website
www.kampungstaydesamurni.com

Facebook
www.facebook.com/homestayresortdesamurni

Booking
09-284 7949
Amirul - 019-985 9070 (SMS/WhatsApp)

Email
kampungstay@yahoo.com.my

Sumber gambar dan maklumat dari website dan facebook Kampungstay Desa Murni Temerloh, Pahang


With Love, Sihatimerahjambu

2 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.