Aiskrim Roti

Sunday, January 10, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Kewujudan aiskrim roti ni dah lama cuma tak di viral kan je. Walaupun dah lama wujud, takdelah lama sangat kot tapi tak merasa lagi gabungan aiskrim dan roti ni. Sedap ke tidak? Tak pernah jumpa kedai aiskrim roti. So tak dapatlah merasa. Tapi nampak macam sedap.

http://www.azhafizah.com/

Pulak tu dapat flavour aiskrim yang kita suka kan. Fiza suka flavour mint, sejuk je tekak.
http://www.azhafizah.com/

Aiskrim roti ni takyah nak acah acah kempunan sebab boleh buat sendiri je. Beli roti kosong dan letak aiskrim je. Pun boleh! Jenuh pulak nak cari kedai. Nak lagi sedap tambah kekacang. Siap!
http://www.azhafizah.com/
Sumber gambar dari facebook

With Love, Sihatimerahjambu

4 comments

  1. sedapnya.. lama kak Alycia tak makan roti ais krim.. suka yg mint ;)

    ReplyDelete
  2. ni zaman saya sekolah rendah lagi dah layan aiskrim roti ni...
    rindu sangat-sangat zaman sekolah dulu..

    ~Admin : My New Blogger~
    http://munirahmustafar84.blogsot.my

    ReplyDelete
  3. selalu ada jual kat depan2 sekolah.. pernah juga try hihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.