Drama : Kampung People 2 episod 9

Thursday, October 08, 2020

Kampung People 2 episod 9 | Scene bermula dengan Tok Madame suapkan buah anggur pada cucunya yang berbalut disebabkan kena langgar lori dalam episod sebelum ni.

Stress tok madame! Bila tok madame stress, dia mula lah makan pepero coklat. Gaya makan dia macam hisap rokok kaedahnya.

Apa yang berlaku seterusnya. Jom sambung!

Tonton Online Kampung People 2 Episod 9

Kampung People 2 episod 2

SENARAI PELAKON DRAMA KAMPUNG PEOPLE

  • Elly Mazlein sebagai Mona/ Aminah
  • Rashidi Ishak sebagai Razif/ Abu Bakar
  • Riena Diana sebagai Laila/ Ruziah
  • Hun Haqeem sebagai Jaafar
  • Shah Kimin sebagai Ismail
  • Adibah Noor sebagai Dona
  • Daniella Fazli sebagai Tasha/ Saleha
  • Kamarul Eqifshah sebagai Imran/ Adam
  • Namron sebagai Tuan Shuhaimi
  • Haeriyanto Hassan sebagai Norbik
  • Fizz Fairuz sebagai Ejen Shukri
  • Razak Ahmad sebagai Tok Penghulu
Genre:Funny,Family,Comedy
Slot Lestary, Rabu- Jumaat pukul 9:00 malam.

sumber : iqiy

16 comments

  1. Tunggu habis je la baru tengok semua. Hehe

    ReplyDelete
  2. Dah episod 9 dah?! Akak yang Season 2 ni belum ada kesempatan nak tengok lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat berlalu kan. boleh tengok online bila free nanti.

      Delete
  3. kreatif betul org buat citer kampung people ni mmg tak pernah tak best

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat masa ni tak bosan lagi kan. terbaik idea ni untuk hiburan seisi keluarga.

      Delete
  4. semalam baru layan dengan housemate tapi episod 4 dengan 5 lah..nanti nak tengok dari episod 1 lah, nak rujuk blog fiza..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa sambung kasik habis. Selamat menonton. sila sila :)

      Delete
  5. Kelakar citer nih tapi session 2 nih xdpt nengok lagi. Nanti lah free Kita tngok

    ReplyDelete
    Replies
    1. extra kelakar sikit kan. ada masa boleh tengok nanti. Selamat menonton :)

      Delete
  6. Kelakar drama ini.. Anak-anak Kak Sha seronok melayan.. hehehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.