Drama : Kampung People 2 episod 10

Thursday, October 08, 2020

Kampung People 2 episod 10 | Mona turun tangga sambil terbatuk batuk. “Uhuk, uhuk dengan kerap. Macam teruk sangat batuk Mona tu.

Dalam masa yang sama Razif, Lailer dan yummy sedang menikmati sarapan pagi.

Drama : Kampung People 2 episod 10
sumber : TV3 Drama Sangat


                    Kampung People 2 full episod

Mona masih terbatuk batuk lagi. Masih meneruskan pengumuman penting tentang majlis syrup yang akan diadakan.

Tiba tiba Mona pengsan... jeng jeng jeng



14 comments

  1. tak sempat lagi shida nk tgk fiza huhuu..weekday mlm shida keje blk pn dah 10.30 mlm mmg xsempat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila free boleh tengok online. Fiza ada share link setiap episod tu Shida :)

      Delete
  2. Hari ni rehat panjang. Boleh le maraton tengok drama ni :)

    ReplyDelete
  3. yang ada adibah noor nyanyi pastu lagu tu jd viral tu... episod bape dik? heheheh

    ReplyDelete
  4. Ada episod yang tertinggal...huhuhuuuu!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.