Drama : Lelaki Lingkungan Cinta Episod 6

Friday, October 30, 2020

Lelaki Lingkungan Cinta Episod 6 | Saya rindu awak lah, kata Adib pada Esya masa terserempak kat Kolej. Tersipu sipu malu Esya. Lalu Rin menyampuk.

Rin : Adib, sakit tu penghapus dosa. Sepatutnya ingat Allah bukan ingat Esya...

termalu Adib bila Rin cakap macam tu. Rin kemudian berlalu pergi meninggalkan Adib dan Esya. Siapa tak kenal dengan Rin yang suka bagi tazkirah tu.

                   lelaki lingkungan cinta full episod

Drama : Lelaki Lingkungan Cinta Episod 6
sumber : TV3 Drama sangat

 
Adib : Pinjam awak 5 minit boleh?
Esya : boleh.. lama tak jumpa awak!
Adib : sama! Sebenarnya saya sesat.
Esya : Sesat? Bukan awak kat rumah ke? sebab awak accident. Sesat pergi mana pulak?
Adib : Ahhh saya sesat tak jumpa jalan ke hati awak.

Macam dah nampak Esya dah mula sukakan Adib. Kan? 

4 comments

  1. Hahaaa... sesat jalan tak jumpa hati awak... ada-ada jew idea nak cuit hati!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. pickup line orang bercinta zaman sekarang kak amie. layannn

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.