Drama : Kampung People 2 episod 7

Thursday, October 01, 2020

Kampung People 2 episod 7 | Tengah leka yummy bertrampoline, Mona datang menghampiri yummy sambil menangis teresak esak. Lalu bertanyakan kepada yummy” Nenda mana?

Yummy dengan terpinga pinga mencari cari kelibat nenda. Nenda menangis teresak esak juga sambil berkata merajuk dengan hati yang duka lara. 

Drama : Kampung People 2 episod 7
sumber : TV3 Drama sangat


                    Kampung People 2 full episod

Dengan beg besar dia tu nak keluar rumah. Merajuk dengan Mona agaknya tu sampai nak lari rumah.

Mujur yummy perasan dan nampak nenda.

Mona suruh yummy halang nenda. Dengan kuasa trampoline, Yummy meloncat terus masuk ke tingkap lalu berjaya menghalang nenda keluar rumah. Boom! Terbaring mereka berdua atas lantai disebabkan lompatan yummy.

Pain pain, kata nenda. Apa yang berlaku seterusnya? 

17 comments

  1. terhibur betul dgn cerita kampung people ni kan

    ReplyDelete
  2. Maisara suka sangat drama ni. Malam dah tengok.esok pagi bangun tengok lagi. Gelak lagi..hahah

    ReplyDelete
  3. Semalam dah curi2 layan waktu lunch.. tapi baru ep 1 lah hehehe

    ReplyDelete
  4. mcm menarik jeee

    singgah sini ^^Y

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/09/aku-bagi-kotak-misteri-pada-blogger.html

    ReplyDelete
  5. hahaha.. yummy, nenda dan mona.. makin rancak ceritanya..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.