Drama : Kampung People 2 episod 8

Saturday, October 03, 2020

Kampung People 2 episod 8 | Tendangan maut amaran yang paling maksimum!, Mona menjerit dan menendang pintu bilik mother. 

Mona terjah masuk dan berkata “ Mother, why you not berpuas hati with me huh? Bla bla bla... Mona terus membebel marahkan mother. Rupanya mother tertidur dengan mata terbuka.

Pergaduhan Mona dengan mother masih berterusan..teruskan menonton dalam link di bawah

Tonton Online Kampung People 2 Episod 8

Kampung People 2 episod 2

SENARAI PELAKON DRAMA KAMPUNG PEOPLE

  • Elly Mazlein sebagai Mona/ Aminah
  • Rashidi Ishak sebagai Razif/ Abu Bakar
  • Riena Diana sebagai Laila/ Ruziah
  • Hun Haqeem sebagai Jaafar
  • Shah Kimin sebagai Ismail
  • Adibah Noor sebagai Dona
  • Daniella Fazli sebagai Tasha/ Saleha
  • Kamarul Eqifshah sebagai Imran/ Adam
  • Namron sebagai Tuan Shuhaimi
  • Haeriyanto Hassan sebagai Norbik
  • Fizz Fairuz sebagai Ejen Shukri
  • Razak Ahmad sebagai Tok Penghulu
Genre:Funny,Family,Comedy
Slot Lestary, Rabu- Jumaat pukul 9:00 malam.

sumber : iqiy

22 comments

  1. Alamak dah tertinggal beberapa episode tertanya kenapa marah mother.

    ReplyDelete
  2. shida masih belum tgk lg fiza..huhuhu nk tgk online pn xnyempat sabojele

    ReplyDelete
  3. Dah episod 8 rupanya. Rasa macam baru je tayang

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Ada kesempatan boleh tonton kalau rasa nak tonton cikgu :)

      Delete
  5. oo ade online ye..cr dalam utube tak jep..drama ni walaupn ade netizen ckp over..tp ummi suka.. tgk cerita ni xde la stress dengan watak jahat.cinta kne rampas la gaduh la..hahah.cerita ni terbaik sb more komedi.rilek2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada. boleh tengok dalam link tu atau download apps iqiy tu.
      cerita ni santai santai je. kalau suka tengok yang 1st akan suka lah yg sequel ni. biasalah ada orang yang tak suka. taste lain lain :)

      Delete
  6. Replies
    1. betul kak amie. lagi berapa episod je nak habis dah. huhu

      Delete
  7. Tak sempat lagi nak tngok kampung people musim ke-2 nie.. Tengah cuba khatamkan sekali lagi yang musim pertama

    ReplyDelete
    Replies
    1. aikk.nak kena refresh dulu eh? Marathon sampai season 2 terus bro :)

      Delete
  8. nmpk nya sy kn tgk online je... tv is gone😁😊

    ReplyDelete
  9. Akak dengan anak2 memang suka drama ni.Kami jarang layan drama melayu.Tapi drama ni memang wajib tengok.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.