Drama : Kampung People 2 episod 12

Wednesday, October 14, 2020

Kampung People 2 episod 12 | Sedang leka agent shukri tengok cerita Drama Laut, I miss you dalam kereta. Ada seseorang ketuk tingkap.

“Kejap, kejap belum iklan lagi”, kata agent Shukri. Rupanya isteri ismot yang berjaya melarikan diri datang nak minta tolong pada agent shukri.

Belum sempat menghabiskan cerita. satu tembakan entah dari mana kena pada dia. 

Dalam masa yang sama Madame Mah (Tok Mah) juga tengah asyik melayan cerita yang sama juga.

Datang pula Karim beritahu Madam Mah yang dia belum dapat menjumpai lagi lokasi Razif menyimpan duit Tuan Suhaimi.

Naik takut Karim bila Madame Mah menghalakan pistol padanya walaupun masa tu Masa Madame Mah sedang leka layan drama.

Apa yang jadi lepas tu? Jom sambung tengok.

Tonton Online Kampung People 2 Episod 12

Kampung People 2 episod 2

SENARAI PELAKON DRAMA KAMPUNG PEOPLE

  • Elly Mazlein sebagai Mona/ Aminah
  • Rashidi Ishak sebagai Razif/ Abu Bakar
  • Riena Diana sebagai Laila/ Ruziah
  • Hun Haqeem sebagai Jaafar
  • Shah Kimin sebagai Ismail
  • Adibah Noor sebagai Dona
  • Daniella Fazli sebagai Tasha/ Saleha
  • Kamarul Eqifshah sebagai Imran/ Adam
  • Namron sebagai Tuan Shuhaimi
  • Haeriyanto Hassan sebagai Norbik
  • Fizz Fairuz sebagai Ejen Shukri
  • Razak Ahmad sebagai Tok Penghulu
Genre:Funny,Family,Comedy
Slot Lestary, Rabu- Jumaat pukul 9:00 malam.

sumber : iqiy

14 comments

  1. karim jahat gunakan leyler.. sian leyler.. Haha

    ReplyDelete
  2. Elly Mazlein ni cute dan kelakar, suka layan IG dia.

    ReplyDelete
  3. Jujurnya nak tau tak? Sis belum layan lagi siri 2 KV ni haaa hehehehe... nanti laa nak marathin nengokk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus kak jujur selalu. hihi..alah, takde hal tak tengok kak. cuma saja into the scene tengok drama ni. terhibur juga lah :)

      Delete
  4. Meriah juga dengar ceritanya semalam dari bilik kamar tidur dengar anak-anak tonton di kaca TV ruang tamu.
    Maknya tak dapat tonton kena buat kerja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak boleh layan later bila ada free. Budak budak suka pulak ye tengok :)

      Delete
  5. Tak sempat tonton.... tapi nak ikut ketawa hahahaaaa!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.