Drama : Kampung People 2 episod 11

Friday, October 09, 2020

Kampung People 2 episod 11 | "Awak tipu saya ke?", Kata Jefker pada Lailer dengan nada kecewa. Sebab Lailer tipu Jekfer cakap dapat untung banyak dari jualan tart. Rupanya Karim pinjamkan duit Pada Lailer.

Lailer pujuk Jekfer dan Jekfer pun tak jadi nak marah Lailer.

Scene seterusnya, Tok Madame jumpa dengan Tuan Suhaimi di Penjara. Tok Madame kata yang dia tak dapat maklumat dari Razif lagi dimana duit tu ditanam.

Tuan Suhaimi kata kalau tak dapat dari Razif, korek maklumat dari anaknya Lailer. Maka, Karim pun mulalah misi mengorek maklumat dari Lailer.

Banyak scene lawak dalam episod 11 ni. Jom sambung!

Tonton Online Kampung People 2 Episod 11

Kampung People 2 episod 2

SENARAI PELAKON DRAMA KAMPUNG PEOPLE

  • Elly Mazlein sebagai Mona/ Aminah
  • Rashidi Ishak sebagai Razif/ Abu Bakar
  • Riena Diana sebagai Laila/ Ruziah
  • Hun Haqeem sebagai Jaafar
  • Shah Kimin sebagai Ismail
  • Adibah Noor sebagai Dona
  • Daniella Fazli sebagai Tasha/ Saleha
  • Kamarul Eqifshah sebagai Imran/ Adam
  • Namron sebagai Tuan Shuhaimi
  • Haeriyanto Hassan sebagai Norbik
  • Fizz Fairuz sebagai Ejen Shukri
  • Razak Ahmad sebagai Tok Penghulu
Genre:Funny,Family,Comedy
Slot Lestary, Rabu- Jumaat pukul 9:00 malam.

sumber : iqiy

16 comments

  1. Bila tengok no episode apa dah sekarang rasa pantas juga masa berlalu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. this week pun nak habis dah. tanpa sedar memang cepat berlalu

      Delete
  2. Tak kering gusi menontonnya.... hahaaahaa!

    ReplyDelete
  3. Tak berkesempatan lagi tengok kampung people

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada masa kalau rasa nak tengok boleh tengok online je :)

      Delete
  4. mama sy minat nau2 dgn drama ni hehehe

    ReplyDelete
  5. Anak-anak Sha kemain mengadap drama ini.. hehehe.. Lailer..

    ReplyDelete
  6. tak tahan tgk citer ni mmg best sgt. nak tergelak aje

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.