Tempahan Design Kad Raya Dan Printing Murah

Thursday, May 18, 2017


Lagi beberapa hari je lagi nak masuk Ramadhan. Ramai juga dah buat persiapan raya awal macam biasa. Nanti takdelah kelam kabut masa nak raya. Fiza pun buka tempahan sampul duit raya, design kad raya dan printing awal. Jadi, nanti bulan puasa Fiza boleh berehat lebih sikit. Bulan puasa macam-macam boleh buat untuk tambah ganjaran pahala. Bila lagi nak rehat sebulan. Kalau ada yang last minit tempah tu tengok keadaan masa dulu. Kalau ada masa percuma, inshaAllah Fiza akan ambil. Tapi kalau dah sibuk sangat terpaksa tolak. Bukan tolak rezeki tapi kalau keadaan tak mengizinkan, tetap tak dapat buat. Betul tak?

Untuk tempahan sampul duit raya hipster masih lagi dibuka. Stok kraft paper pun Fiza dah ambil. Bolehlah Fiza panjangkan lagi masa ambil tempahan sementara masih ada masa sebelum masuk bulan ramadhan. Selain tu, siapa yang nak tempah design kad raya dan printing sekali pun boleh. Boleh print dengan kuantiti yang sikit dengan harga yang murah

Harga 1 side
20 pcs = RM45
30 pcs = RM53

40 pcs = RM58
50 pcs = RM65

60-70 pcs = RM76
80-130 pcs = RM86

140-160 pcs = RM95
170-200 pcs = RM115

210-250 pcs = RM137
260-300pcs = RM156

350 pcs = RM168
400 pcs = RM181

450 pcs = RM201
500 pcs = RM214


Harga 2 side
20 pcs = RM55
30 pcs = RM63

40 pcs = RM71
50 pcs = RM76

60-80 pcs = RM93
90-100 pcs = RM102

110-150 pcs = RM118
160-180 pcs = RM134

190-200 pcs = RM140
210-250 pcs = RM162

260-300 pcs = RM168
310-350 pcs = RM195

400 pcs = RM209
450 pcs = RM232

500 pcs = RM250

Kos penghantaran percuma untuk seluruh semenanjung dan untuk Sabah Sarawak tambah RM5. Selain percuma kos penghantaran, percuma juga sampul surat berwarna putih. Kalau dah ada design sendiri lebih bagus. Tapi kalau kau orang nak tempah design dengan Fiza pun boleh. Tapi harga design lain ye. Harga di atas untuk kad bersaiz A6 sahaja. Harap maklum.



With Love,
image

9 comments

  1. Macam best je ni....Semoga murah rezeki sis :D

    ReplyDelete
  2. wah...macam best jer...kalau nak design kad raya gmbr 1 family tapi jadikan gmbr kartun cam atas tu bleh x?

    ReplyDelete
  3. All the best with the business. Semoga dimurahkan rezqi.

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. msti ramai yg order. sbb cntik smua design akak.. <3

    ReplyDelete
  5. Cantik design kadnya! Semoga murah rezeki kak fiza!

    ReplyDelete
  6. wow! uyul pun buat servis sampul raya, tapi dalam kuantiti bulk. minimum utk 1000pcs. tapi sampul raya kak fiza yang guna craft paper tu memang cantik. nicee sangat,. moga rezeki melimpah ruah kak fiza.
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  7. Wah menarik.. zaza nk tempah la sis.

    ReplyDelete

LATEST PHOTOS ON INSTAGRAM

All rights reserved Blog Sihatimerahjambu