Tempahan Design Bisnes Kad Irrayyan Irralicious

Thursday, January 14, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Tempahan Design Bisnes Kad Irrayyan Irralicious, 2 bisnes dalam 1 kad. Senang dalam satu kad je kan. Design kad Irrayyan Irralicious ikut design yang banner dan header yang Fiza pernah design sebelum ni. Simple design.

http://www.azhafizah.com/
Terima kasih order Kak Irra. Kak Irra amek promotion yang Fiza buat sekarang RM55 untuk 3 kotak. Harga termasuk design + printing + pos. Murah tak? Harga fixed untuk 3 kotak sahaja ye. 1 kotak tak ambil. Kena order 3 kotak by 3 kotak. Itu je promotion yang Fiza buat sekarang. Lebih jimat untuk sesiapa yang nak buat bisnes kad tu.


PROMOTION
RM55/3box
1box ada 100pcs kad

(Design + Printing + Postage)
Material : 260gsm Art Card + 2 Sides Matt Lamination
Print : 2 Sides Full Colour.

Postage Semenanjung Malaysia 
1-3 kotak : FREE Postage
4-6 kotak : RM 10.00
7-10 kotak : RM 15.00

Sabah & Sarawak : RM10-RM15

Tempoh design
Bergantung pada design (1-2 hari jika tiada re edit)
Printing(3-4 hari bekerja)

Berminat nak tempah?? Klik bawah ni untuk tempahan
With Love, Sihatimerahjambu

4 comments

  1. satu kotak ada berapa kuantiti?
    macam berminat juga ni ...hehehehe

    fizah, jemput singgah ke Blog saya (^_^)

    ReplyDelete
  2. wah... menarik promosi tuh... nanti sy tnya husbnad nak tempah ke tak... berapa lama nak siap tu?

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.