Design Banner Simple Animation Iklan Perfuma Qisa Beauty

Tuesday, January 26, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Balik dari cuti long long weekend, misi menyiapkan tempahan yang ada. Salah satunya yang dah siap Design Banner Simple Animation  untuk Iklan perfume Qisa Beauty. Animation yang simple gini je la Fiza pandai buat pun. Belum expert lagi nak buat flash animation yang gempak.

Alhamdulillah banner iklan dengan simple animation aapproved! Terima kasih order.
http://www.azhafizah.com/

Qisa Beauty ada jual bermacam macam jenis prefume dari artis artis. Precious & Gorgeous by Rozita che Wan, Addorable Classic & Stunning by Rita Rudaini dan juga Matahari by Sheila Rusli. Korang boleh dapatkan di

Facebook
With Love, Sihatimerahjambu

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.