Long Long Weekend

Friday, January 22, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Sabtu, ahad, isnin cuti..wahh long long weekend this week. Memasing dah rancang cuti nak buat apa. Tapi tak semua negeri amek cuti Thaipusam yang jatuh hari ahad diganti hari isnin. Mana negeri yang tak amek cuti tu kerja macam biasalah jawabnya. 
sumber gambar dari carian google
Bila cuti lama tambah sehari je pun dah rasa macam lama kan. Masa ni lah nak berehat memanjakan diri dan bermalasan gitu. Bolehlah topup tidur yang mana tak cukup tu. Hari selasa jangan bermalasan pulak nak pergi kerja ye. Selamat bercuti dan enjoy long long weekend!
With Love, Sihatimerahjambu

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.