Zalora Super Fast Service!

Thursday, November 21, 2013

Petang petang kalau hujan mulalah mood mengantok datang kan.Bila ade orang dok hon hon kat luar rumah terus hilang mood nak tidur petang.Eh,sampai dah ke yang diorder malam tadi?Eh cepat betullll..Thanks kepada adik despatch yang hon hon banyak kali tadi.Err..adik ke?okaylah saya dah kahwin haruslah saya kakak kan..ke?

Baru je order malam tadi tau,tak sampai 24 jam je dah sampai.Fast service betul zalora ni.Tak sampai 24 hours lagi tu..waaa..macam ni nak shooping lagi lah.ehem ehem..Sebenarnya ni first time pun beli kat zalora.Sebelum ni nak shopping kat zalora tapi tershopping tempat lain pulak.Takpe,lepas ni shopping zalora je eh,lagipun selalu ada sale..Berbaloi tu!!! Kadang kadang sampai 50% pun hado...

Thank you so much Zalora sebab bagi voucher RM50 setelah berjaya menjalankan usahasama. Alhamdulillah,rezeki..Blogger lain pun ada dapat kan.Ni lah untungnya jadi blogger kan. InshaAllah ada je rezeki.Ingatkan nak shopping kasut,tapi kasut dah banyak.Bag pun ada yang tak guna lagi.So decide beli baju la.Kena cari yang harga below RM50 la sebab nak save duit jugak kan.Kalau dah shopping tak ingat dunia pulak.Last last pilih Samhaana Lycra Baju kurung RM48. Balance RM2 lagi burns je la kan.Tapi kena tambah RM5 untuk shipping fee sebab FREE delivery untuk RM75 je.


Ni lah baju nya..pilih brown sebab hanya tinggal dua colour je.Ni pun tinggal berapa je yang ada.Style fishtail I loike! 

Kain jenis kembang payung senget.Ntah ape ntah nama sytle ni.So stylish.
Yang ini lah Fiza pilih.Berbaloi sangat kan.Nanti baju tu boleh pakai dengan jeans dan kain pun boleh pakai dengan blouse lain..Mix and match! Korang belilah while stock last sebab harga under sale sekarang.
Thank you again Zalora sebab bagi peluang shopping kat zalora. Kalau tahu fast service macam ni lama dah shopping kot..Lepas ni boleh shopping lagi kat Zalora.Yeay! Sekarang ada new items okay,jom singgah cuci mata dulu [zalora.com.my]

9 comments

  1. warna & baju itu cantik.... leh usha zalora nnt..

    ReplyDelete
  2. @Nasuha
    hai nasuha,boleh refer kat entry ni

    http://www.azhafizah.com/2013/11/kalau-dah-namanya-perempuan.html

    ReplyDelete
  3. wah.. cntik.. berbaloi kan.. tak pernh lagi beli dgn zalora nih.. walaupun bbrp kali dh nk cuba beli..

    ReplyDelete
  4. cantik...sy suka gak jenguk2 kat zalora tp xpernah beli..sy ni bdn saiz XXS so nk matching ni ssh skit..kena try sndiri br leh beli..huhuhu

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. hm.. stkat ni tak pernah bli lagi dengan zalora.. hehe.. tgh berjimat nk khwin. uhuu

    ReplyDelete
  6. wah! dapat voucher ek. hihi tahniah
    btw cantik blouse tu :D

    ReplyDelete
  7. afzal ada gak voucher zalora rm25 tapi tatau nak beli ape :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.