Ubat gigi TruCare's Nano Silver atasi serius ulser,gusi berdarah dan Nafas berbau

Friday, November 15, 2013

Salam Jumaat peeps! Hujan pulak pagi pagi ni macam liat pulak nak bangun tidur kan.Ishh tak boleh camtu,nanti kurang rezeki bangun lewat.Hari tu Fiza ada baca entry kat blog bakal lawyer ni pasal TruCare's Nano silver toothpaste ni dan Fiza pun dah redeem free sample. Ambil masa beberapa je dah sampai. Cepat betul. Alhamdulillah safely arrived today!



Ubat gigi ni all in one oral care solution yang mengandungi Ag+RapidHeal factor untuk mengubati atau mengurangkan sakit ulser,gusi berdarah dan sakit tekak dalam masa beberapa hari.Juga mengatasi masalah nafas berbau.Bagus kan?Memang all in one! Yang bagusnya lagi,boleh memutihkan gigi.

So terbukti la Nano silver ni sebagai perlindungan dalam penjagaan gigi kan.

Ubat gigi TruCare ni boleh di dapat di farmasi yang terpilih sahaja. Ubat gigi ni halal dan telah disahkan oleh Islamic Food Research Centre. Korang boleh dapatkan free sample macam Fiza juga dengan cara mudah je tau..Like Fanpage TruCare Malaysia dan korang kena bagi details macam yang dia mintak tu..Simple!Nak tahu lebih lanjut boleh  singgah ke website TruCare okay.

http://www.trucare.com.my
Notapink : Kena jaga gigi sebaiknya barulah senyum dengan lebar :).Thank you TruCare Malaysia bagi free sample and Thank you Nanie share this info.

14 comments

  1. bagus nie..akak pun ada jugak masalah gusi berdarah...

    ReplyDelete
  2. Oh, ni first time tahu wujudnya ubat gigi mcm ni. Hihi.

    ReplyDelete
  3. perkongsian yg sgt baik.. nanti nak carilah :P

    ReplyDelete
  4. Aiman ade redeem tuk sample . Tak sabaq nak try ,.

    ReplyDelete
  5. thanks fiza share info nih..nk redeem jugak lah..huhuhu

    ReplyDelete
  6. wahh.. best nih. nk redeem jgk. suka sgt sample2 barang ni

    ReplyDelete
  7. cantiknye bekas die..hehe..nk try redeem gak la..

    ReplyDelete
  8. First time dengar nama ubat gigi nie.. :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.