Majlis persandingan Awien & Hafiz

Thursday, November 14, 2013

Last week balik kampung attend majlis kahwin adik kepada kawan since dari tadika lagi merangkap sedara jugak. Semua adik beradik dia adalah kawan Fiza @sedara family. Kira kenal semualah. Kakak dia sebaya Fiza tapi kira rapat gak dengan adik dia ni, dulu kalau balik kampung suka merempit ke bandar. Hari tu masa kursus kahwin pun pergi sama sama and stay rumah Kak long dia ni ha..




Alhamdulillah,sampai masanya juga. Anak bongsu dah kahwin. samalah kita! Lepas ni takde dah majlis kahwin kat rumah kita kan. Memandangkan hari tu anak buah Fiza, AzzamAzhar yang jadi OP. Fiza pun tumpang sekaki shoot. Alah..bukan pro pun..main tekan je la kan..settings semua out la. Asal gambar cantik sudah!

Ape pun tahniah untuk Awien dan Hafiz. Dah jadi wife dah kan..So happy! eh eh..tema wedding kita sama! Baju pengantin dusty pink dan baju family dark purple :)

17 comments

  1. congratz to them :)

    p/s isi tabung hehe

    ReplyDelete
  2. meriah dah nak masuk cuti sekolah ni. Barakallah pada pasangan mempelai :)

    ReplyDelete
  3. eh lpe nk wish selamat pengantin baru buat kwn fiza

    ReplyDelete
  4. waahh selamat pengantin baru dan selamat berbulan madu ^_^ salam persahabatan

    ReplyDelete
  5. tahniah..moga berkekalan...cantik sangat bouquet dorang...kreatif

    ReplyDelete
  6. Salam daripada Zalora Malaysia,
    Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
    Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

    ReplyDelete
  7. seronoknya tgk org kawen. diri sendiri xtau lah bila huhu

    ReplyDelete
  8. fiza kalau amik gambar mmg cantik2.. geram tau!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.