Drama : Lelaki Lingkungan Cinta Episod 4

Wednesday, October 28, 2020

Lelaki Lingkungan Cinta Episod 4 | Selesai sessi pendaftaran Kolej, Esya dan Maria menarik luggage masing-masing keluar. Esya dengan meluahkan rasa tak puas hati sebab masa pendaftaran tadi baru je sebut nama Adib. Sekali Adib muncul depan mata mereka. Ahh sudah, rupanya mereka daftar kolej yang sama!

Esya : Eeiii aku tak faham betul lah, camne boleh jumpa dia kat sini.

Maria : Aku doakan kau tak kan jumpa dia lagi. Aaminnn...

Esya : Aku tak nak jumpa dia lah. Kau ingat tak dulu dia pernah buat apa kat aku? Dia dengan kawan-kawan dia baling kek kat aku. Semua orang gelakkan kan aku. Kau ingat tak?


Maria : Ingattt...

Esya : Geram betullah, banyak lagi kolej lain kenapa nak masuk kat sini jugak?

Maria : Dia duduk hostel je kot. Entah entah lepas ni kita tak jumpa dia dah

Di scene yang lain, Adib dan Arep.. Jom sambung tengok Episod 4. Link di bawah ye.

Tonton Online Lelaki Lingkungan Cinta Episod 4

Tonton Online Drama Lelaki Lingkungan Cinta

SENARAI PELAKON DRAMA LELAKI LINGKUNGAN CINTA

Naim Daniel sebagai Adib
Shasha Abedul sebagai Esya
Ismail Izzani sebagai Zambri
Shalma Eliana sebagai Salina
Cik B sebagai Maria
Imran Aqil sebagai Hardy
Aniq Suhair sebagai Arep
Aresya Rania sebagai Esya

PELAKON TAMBAHAN : Rozita Che Wan, Ruhainies, Syazuwan Hassan, Izzrin Irfan, Asha Merican, Aisar Khaled, Chemat Raja Lawak, Nazeera Sardi, Mas Anizan, Aresya Rania, Ummar Dzariff

Slot Lestary TV3, Pukul 9 malam setiap hari rabu hingga jumaat.

5 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.