Unboxing Althea Beauty Haul 10.0 | Sixteen Brickit Shadow Kit #Choco

Friday, February 22, 2019

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Fuhh..lama juga Fiza peram entry unboxing Althea Beauty Haul 10.0 ni. Althea Beauty Haul 10.0 ni sangat istimewa sebab ianya Althea Xmas Gift iaitu Sixteen Brickit Shadow Kit #Choco. Nak dipendekkan cerita, eyeshadow adalah salah satu Top 10 wishlist Korean Beauty Products yang Fiza inginkan. Tak kisah eyeshadow shades apa sekalipun. Janji ada untuk buat koleksi makeup Fiza.


Disebabkan hanya eyeshadow palette comel sahaja yang dikirimkan. Jadi, kali ni tiada kotak comel Althea. Tapi masih lagi menjaga keselamatan dan kualiti barang dengan membalut menggunakan stand up pouch bag jenis plastic bubble bags. Nak tahu macamana, boleh tengok video unboxing bawah ni.

Althea ni kalau hantar mesti diterima dalam keadaan baik. Setakat ni perkhidmatan Althea tak pernah mengecewakan. Tak pernah lagi dapat barang rosak atau tak cukup barang. Cuma cepat lambat tu bergantung pada courier dan tolak hari tu. Alhamdulillah Sixteen Brickit Shadow Kit diterima dalam keadaan baik takde pecah-pecah.


Sixteen Brickit Shadow Kit #Choco
  • Egg Nog
  • Cotton Sugar
  • Sweet Latte
  • Milk Coco
  • Rose Macaroon
  • Hazelnut Syrup
  • Cinnamon Powder
  • Deep Brownie
  • Melting Ganache
  • Cacao 100

Sumpah suka dengan 8shades dalam eyeshadow palette tema choco ni. Ada masa nak buat eksperiment dengan semua shades yang ada. Entah looks apa yang jadi nanti tak tahu lah. Kita cuba selagi nampak okay. Fiza rasa Sixteen Brickit Shadow Kit #Choco ni sangat sesuai untuk daily makeup sebab shades yang mostly nude dan natural colours. Setuju tak?


Kalau tak buka kotak tu mesti ingat chocolate bar kan? Awas ya, ini bukan chocolate untuk di makan. Dah siap makeup guna eyeshadow ni nanti Fiza kongsikan okay! Thank you Mamasan Tammy Lim and ALTHEA KOREA.

With Love, Sihatimerahjambu

2 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.