Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Yes

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Kudap Kudapan Signature Snack


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Masa tengah diet ni buat entri makanan yang pendiet kena jauhkan rasa sangat mencabar nafsu makan betul. Kudap-kudapan manis-manis memang kena tolak awal. Kebetulan masa dapat Signature Snack dalam Lazada Supri5e Box bulan lepas Fiza belum serius untuk diet lagi. Jadi, dapatlah merasa makan pelbagai jenis kudapan dari Signature Snack ni.

Sebenarnya pertama kali dengar dan tahu tentang kewujudan Signature Snack. Untung juga dapat signature snack sebab dapat 3 jenis snack yang sedap-sedap iaitu Salted Vanilla Cashew Crumble, Cranberry Almond Cruncher dan Milo Gula Melaka Cashew Granola. Pertama kali juga rasa kudap kudapan yang sedap dan sedikit unik setiap satunya sebab menggabungkan pelbagai jenis kekacang dan bahan lain. Premium snack lah katakan.

Salted Vanilla Cashew Crumble

Nama je salted tapi tak masin pun. Mungkin salted yang di maksudkan tu ada letak garam. Rasanya cukup rasa sedap. Antara 3 jenis kudapan ni Fiza paling suka yang ini sebab rasanya memang sedap. Gabungan separuh cashew memang padan dengan separuh lagi biskut perisa vanilla tu. Sedap yang amat. Rasa satu mesti nak habiskan terus. Seriously. Tengok husband makan pun sedar-sedar nak habis. Sedap punya pasal.

Cranberry Almond Cruncher

Yang ini Fiza suka juga sebab Fiza suka kacang almond tu. Kacang almond letak dalam apa pun mesti sedap. Tak pernah tak sedap. Rupa paras cranberry almond cruncher ni gabungan daripada kacang almond, cranberry dan juga blackcurrent. Sedap dan tak manis sangat. Sedap mengunyah.



Milo Gula Melaka Cashew Granola

Wow sangat dia punya nama snack kan. Paling teruja nak cuba yang ini sebab macam menarik je gabungan semua bahan tu. Fiza fikir mesti manis sangat sebab ada milo dan gula melaka tu. Tapi tak manis sangat-sangat pun. Yang suka perasa milo tu cuba rasa gerenti kau orang suka. Yang lecehnya nak makan snack ni sebab dia tak betul-betul crumble. Jadinya banyak habuk-habuk yang ada kena makan guna sudu. Pun boleh.

Bukan setakat 3 jenis ni je ada, ada pelbagai jenis lagi kudapan dari Signature Snack ni. Kalau tengok semuanya jenis kekacang dan biskut yang sedap. 

No Preservative
No Artificial Colouring, Sweetener & Flavouring 
100% Natural Ingredients
No Added Sugar
Non-GMO
Freshly Baked

Untuk pembelian, klik link di bawah


With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
2 Comments
Share :

2 comments:

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!

DISCLAIMER


All content provided on this azhafizah.com blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of azhafizah.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

Blog Comments Policy

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to :
1. Comments deemed to be spam or questionable spam
2. Comments including profanity
3. Comments containing language or concepts that could be deemed offensive
4. Comments that attack a person individually

This privacy policy statements is made on [January 23, 2017] and may have a change on the futures with or without notice. You should read this privacy policy on this page on the futures when updated.

[name=Azhafizah Md Nor] [img=https://scontent-kul1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p160x160/14448782_10210636189243803_7128433474369868727_n.jpg?oh=4425e5a9103abc1ff3665fd0f83feec3&oe=58F1F071] [description=Married.Blogger.Graphic Designer.Johorian.B.Eng (Hons) Electrical & Electronics Engineering.UiTM.Untuk tempahan DESIGN, PENGIKLANAN, COLLABORATION, SPONSORSHIP, GUEST POST dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke :azhafizahmdnor@gmail.com] (facebook=https://www.facebook.com/AzhafizahMdNor) (twitter=https://twitter.com/Azhafizah) (instagram=https://www.instagram.com/azhafizah.mdnor/)

Blog Sihatimerahjambu

Follow @azhafizah.mdnor