Pelamin Chalkboard

Saturday, January 23, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Macam macam jenis dan tema pelamin yang ada zaman sekarang ni. Pening kepala bakal pengantin nak pilih yang mana satu kalau dah semuanya cecantik kan. Salah satunya tema pelamin chalkboard campur rustic dan vintage pun menarik juga. Simple je dan style juga digunakan dalam zaman sekarang ni.

Simple dan mudah nak setting pelamin chalkboard macam ni. Bakal pengantin yang suka tema pelamin chalkboard, boleh amek idea ni. Fiza kongsikan dari koleksi The handwerker. Tertarik dengan lukisan warna warna bunga di chalkboard tu. Memang kreatif! 




Simple but nice!





Sumber gambar dari the handwerker
kalau tak buat pelamin, buat photobooth pun okay juga kan. salute dengan mereka yang ada bakat seni ni. Teringin juga nak melukis tapi kebanyakkanya yang print terus. Maksudnya design dulu, lepas tu print je. So kekal lama dan takde masalah kalau ada gatal tangan yang nak conteng atau padamkan nama dan lukisan tu.

With Love, Sihatimerahjambu

1 comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.