Moodtheraphy Collection-Love's Bouquet by Ambi Pur

Thursday, January 07, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Selain letakkan pewangi dalam kereta, dalam rumah pun nak letak juga. Baru wangi dalam rumah kan. Kalau malas nak DIY pewangi dalam rumah, kita beli je la. Sebelum ni guna yang romantic rose. Memang bau wangi bunga rose je la dalam rumah tu. Dan kebiasaanya beli yang twin pack jimat sikit dan tak pernah tukar bau lain lagi.

Sekarang ambi pur ada keluarkan moodtheraphy collection iaitu love's Bouquet dan Relax & Unwind (purple pack). Dah tentu Fiza pilih merah ala ala geng pink. Hehe. Tapi sayang yang moodtheraphy takde twin pack. So beli single je la nak test bau. Kalau tak okay, stick pada yang lama jugak nampaknya.

Harga untuk single pack-RM8.96 (Mydin)
Harga berbeza mengikut tempat
http://www.azhafizah.com/

Suka beli jenis gel macam ni sebab lambat sikit habis. Selalunya tahan dekat 2 bulan lebih macam tu. Kalau cecair atau spray Fiza malas nak spray² bagai sebab dah ada febreeze. 
Love’s Bouquet
A sweet, delicate fragrance that veils lovers in an intimate moment, like a subtle gift of flowers in swaying candlelight.
Fragrance Description: Fruity, Floral, Floral
Notes
TOP: Blackberry, Plum
MID: Orchid, Tuberose, Gardenia, Linden Blossom
DRY: Heartwoods, Violet, Musk

Korang suka bau yang mana? Meh share sikit.
With Love, Sihatimerahjambu

7 comments

  1. Nak beli pewangi jgk tapi nak cari aromatic candle...belum sempat lagi pergi carik..huhu

    ReplyDelete
  2. Aina pun pernah guna yg kak Fiza pegang dalam gambar tu. Bau dia best! beberapa langkah nak masuk bilik pun dah bau ross :D

    ReplyDelete
  3. wah, nak geng pink jgk yer.. kak Alycia biasa beli lavender ;)

    ReplyDelete
  4. tak pernah beli yang ini sebab gabak sangat..
    brand ambi pure akak suka sebab bau wangi dia long lasting..
    selalu guna car air freshner ambi pure kaler pink.. sedap sangat bau dia.. masuk je dalam kereta terus rasa fresh ;_

    ReplyDelete
  5. nanti kita beli & review gak...hehehehe

    ~Admin : My New Blogger~
    http://munirahmustafar84.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. aida memang pakai yg ni.
    nanti nak carik la moodtheraphy ni.
    cantik!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.