Dekorasi Bilik Tidur Tema Hitam Putih

Saturday, January 23, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Blur nak pilih tema bilik warna apa? Tak perlu susah fikir, buat je bilik tidur tema hitam putih, senang! Tapi yang putih tu kenalah rajin bersihkan kalau kotor dan yang hitam kekadang jadikan bilik panas. So kena pandai balance kan warna hitam dan putih dalam satu bilik. Warna putih nampak bilik terang dan lebih luas. 

Tak tahu nak decorate macam mana? Cuba tengok gambar gambar dekorasi bilik tidur tema hitam putih ni. Kotlah boleh bagi idea pada mereka yang sedang mencari tu. Sure rambang mata nak pilih dekorasi yang mana satu kan.
























Sumber gambar dari facebook
Mana satu pilihan korang? Ke tak tahu nak pilih? Semua cantik cantik dekorasi tema hitam putih ni. Suka dekorasi jenis minimalis dan simple. So takdelah nampak semak je kan. Selamat deko deko.
With Love, Sihatimerahjambu

5 comments

  1. sya suka kalau base putih. lpas tu wrna lain2 boleh tukar ikut mood

    ReplyDelete
  2. Menarik...lebihkan warna putih...jadi mudah juga nak tambah warna lain selain hitam tu...

    ReplyDelete
  3. kalau ada budget,semuanya boleh jadi cantik..hehe

    ReplyDelete
  4. cantikkkk..akak pun suke itam putih..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.