Laundry Basket Yang Tak Semak Mata Memandang

Paling tak suka kalau ada yang semak mata memandang dalam rumah. Kalau nampak mulalah membebel sorang diri. Tapi kalau malas tu buat buat tak nampak je boleh? Sekaranglah masanya untuk rajin rajinkan diri, nanti esok bila family dah besar mesti kurang nak nampak semua ni.

Untuk tidak menyakitkan mata melihat baju yang belum dibasuh tu apakata gunakan laundry basket jenis tertutup macam ni. Bahagian tepinya bertutup dan boleh dilipat Siap ada pemegang memudahkan kita bawak kemana pun. Sangat pratikal. Kalau nak bawak pergi dobi pun just bawak ni pun dah boleh. Jimat ruang letak dalam kereta pun.


Kalau ruang sempit pun boleh letak juga. Bak kata senang bekerjasama dalam keadaan ape pun. Nampak kemas, cantik, mudah digunakan. So nak bagi 5 bintang.

JÄLL Laundry bag with stand -RM9.90

with love,
Sihatimerahjambu

Comments

  1. Beli dekat Ikea ke? Banyaknye barang beli dekat Ikea!!!

    ReplyDelete
  2. yang tu diba ada at uma, beli at ikea rse nye.. hehe sama2

    ReplyDelete
  3. Salam singgah, wah, saya memang suka entri bab mengemas rumah..:)

    berminat sponsor giveaway? klik sini: http://studioous.blogspot.com/2015/01/sponsor-1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt.html , Nak join pun boleh..

    ReplyDelete
  4. memang sesuai..tapi nad guna bakul biasa je..hehe

    ReplyDelete
  5. Hehe kat rumah ada satu ..adik kak ly tlg bli jat Ikea...

    ReplyDelete
  6. Bila ada yg mcm ni snang nak letak pakaian kotor.. sebab klau terus msuk mesin basuh tak ingat nk pilih bju mana bsuh tgn bju mana bsuh mesin..klau letak dlm bkul mmg kita akn pilih sbb kena masukkan bju yg ada dlm mesin basuh satu persatu..

    ReplyDelete

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi kata-kata maki hamun atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.