Unboxing Welcome Gift Althea Angels

Tuesday, August 14, 2018

Yeay! Akhirnya kotak pink Althea nun jauh dari Korea tu dah selamat sampai ke tangan. Kali ni Fiza dapat surprise box welcome gift untuk Althea Angels yang telah dipilih. Memang excited dapat surprise box kali ni sebab sangat special sempena #altheaturns3 dan dapat produk terbaru daripada Althea Korea.

생일 축하합니다
생일 축하합니다
사랑하는 ALTHEA
생일 축하합니다
saengil chukahamnida
saengil chukahamnida
saranghaneun @altheakorea
saengil chukahamnida

Siapa yang tak excited bila dapat kotak pink Althea tu kan. Of course lah excited dan tak sabar-sabar nak unboxing. Perasaan dia macam dapat hadiah harijadi gitu. Nak tahu apa yang ada dalam surprise box kali ni. Jom kita tengok!


Unboxing Welcome Gift Althea Angel



Makeup pouch bag
Real Fresh Skin Detoxer Rose
Real Fresh Skin Detoxer Green Tea

Hand Mirror Limited Edition "Spread your wings"
Althea welcome Card Note


Miniature DIY Birthday Book Box x3

Voucher code

Tote Bag Limited Edition Althea Turns3

Inilah kesemuanya dalam surprise box welcome gift Althea Angels yang Fiza dapat. Paling special produk terbaru Althea Real Fresh Skin Detoxer tu. Tunggu next entry Fiza review full details tentang produk terbaru tu ye. 



Thank you Althea!

4 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.