Infused Detox Waters Apple, Lime and Cinnamon

Tuesday, September 09, 2014

Infused Detox Waters Apple, Lime and Cinnamon | Semalam Fiza ada up entry pasal Infused detox Waters then excited pulak nak mencuba. Nasiblah ada beberapa buah dan herba yang sesuai untuk buat air detox ni. Nak juga rasa keberkesanan air detox ni. Menggalakan minum air ni sebab berperisa buah. Kalau tak, air manis je la jadi pilihan.

Glass jar yang besar takde pulak. Ada pun yang tak semua bertutup. Kebetulan glass jar door gift wedding ada lagi so gunakan je la glass jar yang comel ni. Siap beriben bagai. Kalau okay, pasni kena siapkan stok glass jar besar dan buah buahan lah ye hubby.

Infused Detox Waters Apple, Lime and Cinnamon

Semalam dapat buat 6 glass jar comel ni je dengan buah epal, limau nipis dan kulit kayu manis. Cukuplah stock untuk mencuba. Hari ni re-stock untuk a week trial. Seronok pulak tengok comel macam ni. Excited nak minum juga. Banyak kelebihan/khasiat air detox ni.

Infused Detox Waters Apple, Lime and Cinnamon

Cara nak buat air detox ni pun mudah sangat. Tak rugi mencuba pun :) Apelah rasa air detox Fiza buat tu ye..Confirm masam habissss

18 comments

  1. apa rasanya kak? kena simpan brapa lama tu?

    ReplyDelete
  2. alahai, bekas tu yg comey sbnrnya.. sng kan buat sndiri.. jimat kos ;)

    ReplyDelete
  3. teringin nak buat macam ni..tapi asyik terlupa nak beli limau/lemon

    ReplyDelete
  4. licha memang buat letak stok dlm peti ais. selalunya honey lemon. kalau musim gaji letak strawberry.. hihi

    ReplyDelete
  5. mcm sedap jer..klu bgus pasni xpyah lgi nk consume produk kosmetik lain..

    ReplyDelete
  6. Boleh cuba ni ...tak penah taupon seblm ni hehehe...jar tu comel jer hehehe

    ReplyDelete
  7. Pasni nak buat laaa ...geram tgk buah tuuu...nampak comel duk kt dlm jar kecik ..

    ReplyDelete
  8. Mesti sedap, macam nak cuba buat jugalah..

    ReplyDelete
  9. akak tengok pun rasa mcm sayang je nak minum.. comel sangat jar tu.. siap ribbon
    kalau simpan lagi lama lagi berperisa kann.. masam masin manis semua ada..

    ReplyDelete
  10. nak try la.. mesti masam tu kan.. tapi nak try juga la. hihi

    ReplyDelete
  11. auwww..femes pulak detox cara ni skang..tgk ramai kwn yg buat..kos pun xde la mahal kan..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.