Fakta Anak BONGSU

Friday, December 06, 2013

Happy weekend semua orang.Start this week dah mulalah operasi menghadiri kenduri kawen sanak saudara rakan taulan semua.Kira wedding marathon la.Phew~ Utara selatan semua redah.Pergi mana sempat.Yang tak sempat tu maaf sesangat.

Nak share sikit dengan korang pasal anak bongsu ni?Kenapa Fiza share anak bongsu je?Sebabnya Fiza ni anak bongsu lah..kemain expose lagi kan.Heh..saje cari geng anak bongsu..Kotlah sama perangai kan.Eh,tapi tak semua fakta ni berkaitan.Ada je yang tak berkenaan tu.



Anak² bongsu sekalian,Adakah korang setuju dengan fakta ini?Hehe..senyum sorang² je la.Anak bongsu ke anak sulong ke,anak tengah ke ibu bapa,mak abah,mommy daddy,ummi abi,mama papa tetap sayang kan.So takyahlah korang nak kata anak bongsu ni manja sangat.Nak semua pun dapat.Tapi hakikatnya anak bongsu ni la payah,segala keputusan semua nak ikut cakap abang akak kan..hehe.Itu adalah saya..hehe..tapi saya adik yang baik kan..Err..ke puji diri sendiri ni?Whatever it is jadilah anak yang baik.That's all :)


16 comments

  1. yahh sgt setuju dengan apa yang akak cakap. ramai ingat anak bongsu nih manja and apa yang dia nak semua dapat. padahal jauh panggang dari api. huhu..

    ReplyDelete
  2. hehee fiza ank bgsu bestnyerr.. ^_^
    ade bbrpa part xbpe kena dgn adik shida yg last tu hehee..

    ReplyDelete
  3. Setujuuuuu. Sy pon anak bongsu jugak. Statement anak bongsu 'manja' tak relevan pon. Hakikatnya, anak bongsu ni walaupun degil sikit tapi hati dia kental. Hewhew.

    ReplyDelete
  4. no comment walaupun saya anak bongsu hahaha. Anyway betol tu orang fikir jadi anak bongsu senang dapat itu ini. Tapi tak jugaaa. Yang pastinya kita kena ikut kata kakak abang haih.

    ReplyDelete
  5. hana anak no dua. tp kenalan hana ada yang mcm nie. -_-

    ReplyDelete
  6. lagi satu anak bongsu ni anak mak sejati! hahaha. Suka manja2 ngan mak dan suka bila mak masakkan untuk kita tul tak? hehehe

    ReplyDelete
  7. Alaa..kite bkn ank bongsu la....tp my hubby ank bongsu...setuju sgt ngn fakta tu...satu lg nk tmbah...ank bongsu ni "ank mak" heeeeee

    ReplyDelete
  8. ramai peminat?hmm boleh jadi kot.sama mcm adik bongsu afzal :)

    ReplyDelete
  9. dapat suami anak bucuk mak....hemmm....memang ler...hehe

    ReplyDelete
  10. anak ketiga bongsu hahhaa ada dua org adik lg..

    ReplyDelete
  11. Sy 2nd bongsu...tpi lbih kurg je prengai mcm bongsu gak..hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.