Drama : Lelaki Lingkungan Cinta Episod 6

Friday, October 30, 2020

Lelaki Lingkungan Cinta Episod 6 | Saya rindu awak lah, kata Adib pada Esya masa terserempak kat Kolej. Tersipu sipu malu Esya. Lalu Rin menyampuk.

Rin : Adib, sakit tu penghapus dosa. Sepatutnya ingat Allah bukan ingat Esya...

termalu Adib bila Rin cakap macam tu. Rin kemudian berlalu pergi meninggalkan Adib dan Esya. Siapa tak kenal dengan Rin yang suka bagi tazkirah tu.

Adib : Pinjam awak 5 minit boleh?

Esya : boleh.. lama tak jumpa awak!

Adib : sama! Sebenarnya saya sesat.

Esya : Sesat? Bukan awak kat rumah ke? sebab awak accident. Sesat pergi mana pulak?

Adib : Ahhh saya sesat tak jumpa jalan ke hati awak.

Macam dah nampak Esya dah mula sukakan Adib. Kan? 

Tonton Online Lelaki Lingkungan Cinta Episod 6

Tonton Online Drama Lelaki Lingkungan Cinta

SENARAI PELAKON DRAMA LELAKI LINGKUNGAN CINTA

Naim Daniel sebagai Adib
Shasha Abedul sebagai Esya
Ismail Izzani sebagai Zambri
Shalma Eliana sebagai Salina
Cik B sebagai Maria
Imran Aqil sebagai Hardy
Aniq Suhair sebagai Arep
Aresya Rania sebagai Esya

PELAKON TAMBAHAN : Rozita Che Wan, Ruhainies, Syazuwan Hassan, Izzrin Irfan, Asha Merican, Aisar Khaled, Chemat Raja Lawak, Nazeera Sardi, Mas Anizan, Aresya Rania, Ummar Dzariff

Slot Lestary TV3, Pukul 9 malam setiap hari rabu hingga jumaat.

3 comments

  1. Hahaaa... sesat jalan tak jumpa hati awak... ada-ada jew idea nak cuit hati!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. pickup line orang bercinta zaman sekarang kak amie. layannn

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.