Drama : Lelaki Lingkungan Cinta Episod 5

Thursday, October 29, 2020

Lelaki Lingkungan Cinta Episod 5 | Bersambung scene hujung episod 4 semalam. Kecoh bila Esya jumpa tikus dalam kotak di bilik hostel. Hostel ke rumah ke entahlah..

Bilik Adib pula betul-betul berhadapan dengan bilik Esya, Maria dan Rin. Mendengar Esya menjerit, Adib and the geng terus keluar tengok. Adib tolong tangkap tikus. 

Dalam masa yang sama, Zam pula sampai nak hantar makanan yang ibu Esya kirimkan. Apa lagi, marah lah Zam bila nampak Adib and the geng depan pintu rumah Esya. Dia tak tahu yang Adib dan Esya berjiran berhadapan je.

Zam : Hei, kau buat apa kat rumah Esya haa?

Adib : eh  tak ada apa, aku stay sini.

Apa terjadi seterusnya? Adib dan Zam bergaduh ke? Jom sambung lagi Episod 5

Tonton Online Lelaki Lingkungan Cinta Episod 5

Tonton Online Drama Lelaki Lingkungan Cinta

SENARAI PELAKON DRAMA LELAKI LINGKUNGAN CINTA

Naim Daniel sebagai Adib
Shasha Abedul sebagai Esya
Ismail Izzani sebagai Zambri
Shalma Eliana sebagai Salina
Cik B sebagai Maria
Imran Aqil sebagai Hardy
Aniq Suhair sebagai Arep
Aresya Rania sebagai Esya

PELAKON TAMBAHAN : Rozita Che Wan, Ruhainies, Syazuwan Hassan, Izzrin Irfan, Asha Merican, Aisar Khaled, Chemat Raja Lawak, Nazeera Sardi, Mas Anizan, Aresya Rania, Ummar Dzariff

Slot Lestary TV3, Pukul 9 malam setiap hari rabu hingga jumaat.

9 comments

  1. aaaa dok tengok kat suggestion instagram snippet citer ni..
    sikit2 orang share hehe.. tapi x tergerak ati nak tengok lagi..

    ReplyDelete
  2. hmmmm lom dpt layan citer ni.
    sebab maybe aida x brape dgn pelakon2 nyer.
    tapi... boleh cuba tonton nanti.

    ReplyDelete
  3. Selalu tunggu Cik B. Suka tengok dia berlakon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. okaylah Cik B berlakon. first time biasalah ada kekok sikit

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.