Drama : Kampung People 2 episod 13

Thursday, October 15, 2020

Kampung People 2 episod 13 | Rebus epal dengan serai dan minum pagi pagi. InshaAllah tangan akan kurang kebas. 

Tapi kena amalkan hari hari lah. Macam madam, sebelum amalkan ini dulu. Tangan ni nak grip pistol pun tak boleh. Kata madame Mah semasa melawat anaknya dipenjara yang dipanggil memey a.k.a Tuan Suhaimi.

Haaa pistol??? terkejut pegawai penjara mendengar kata kata Madame Mah.

“Ehh ehh bukan pistol lah. Botollah.” Jawab Madame Mah nak cover dari tersasul cakap tu.

Sambil tergelak kecil Madame Mah sambung percakapannya. “Maksud madame nak bukak botol.
Haaaa...

lawak eh Madame Mah ni. Mari sambung tengok Episod 13.

Tonton Online Kampung People 2 Episod 13

Kampung People 2 episod 2

SENARAI PELAKON DRAMA KAMPUNG PEOPLE

  • Elly Mazlein sebagai Mona/ Aminah
  • Rashidi Ishak sebagai Razif/ Abu Bakar
  • Riena Diana sebagai Laila/ Ruziah
  • Hun Haqeem sebagai Jaafar
  • Shah Kimin sebagai Ismail
  • Adibah Noor sebagai Dona
  • Daniella Fazli sebagai Tasha/ Saleha
  • Kamarul Eqifshah sebagai Imran/ Adam
  • Namron sebagai Tuan Shuhaimi
  • Haeriyanto Hassan sebagai Norbik
  • Fizz Fairuz sebagai Ejen Shukri
  • Razak Ahmad sebagai Tok Penghulu
Genre:Funny,Family,Comedy
Slot Lestary, Rabu- Jumaat pukul 9:00 malam.

sumber : iqiy

11 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.