Unboxing Althea Beauty Haul 18.0 | Althea Turns 4

Wednesday, July 10, 2019

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Yeay! Althea box baru yang Fiza nantikan dah selamat sampai. Super duper happy bila nampak parcel pink Althea ni. Fiza order 1 July dan selamat sampai 6 July. Kali ni hanya 5 hari je menunggu parcel dari Korea. Super fast delivery lah. Biasanya seminggu lebih baru sampai. Fiza beli apa lagi ni??? Jom Unboxing Althea Beauty Haul 18.0 sempena Althea Turns 4.



Bila sampai birthday Althea, of course lah ada Limited Edition box dan sempena birthday Althea, limited edition box diberi nama Carnival box. Selain box yang comel lagi menawan ni, ada birthday kits dan juga gift with purchase. Next entri Fiza akan kongsikan lagi tentang Magical Althea Turns 4 Birthday Carnival. Tunggu ye.

Magical Althea Turns 4 Birthday Carnival

  • Althea's Limited Edition Carnival Box, Balloon, Carnival Lucky Draw Ticket*
  • Althea Lollipop (gift-with-purchase)*
  • Althea's birthday sales & promos on the website*
  • Contests on Althea's Facebook and Instagram to win shopping points
  • Althea's #FlyMeToKorea contest (A round trip + Lotte World tickets for two)

Beauty Haul Fiza kali ni tak banyak sangat. Dua items iaitu Face Factory Aura Water Peeling dan Mamonde Rose Water Mist. Face Factory Aura Water Peeling tu dah lama aim sejak baru masuk Althea baru-baru ni. Yes, finally dapat juga. Rose Water Mist tu pun baru produk baru kat Althea juga rasanya. So dua-dua new arrivals yang Fiza nak cuba sangat.




A post shared by π’œπ“π’½π’Άπ’»π’Ύπ“π’Άπ’½ (@azhafizah.mdnor) on

Macam biasa Fiza akan review barang yang Fiza beli tu dalam entri seterusnya. By the way, tergoda tak dengan Limited Edition Carnival Box Althea ni? Jangan tunggu lagi, cepat terjah www.althea.kr okay. 


With Love, Sihatimerahjambu

8 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.